Rychlé Počteníčko

Jsem hrozne krasna!!!!

takze vypadam takhle: blondaté dlouhé vlasi, meřím 152 cm, vážím 63 kg, jsdm hezka,modrozelené voči.


Komentáře

pegge8(Sport, food, life)

Jako hele tyhle clanky jsou absolutne o nicem. Vypada to, ze to delas jen proto, aby si clanek "precetlo" (moc ke cteni tam toho neni) co nejvice lidi a pak te urazelo v komentarich. Fakt nevim co z toho mame my ani co z toho mas ty. Mela by ses nad sebou zamyslet a pokud chces dal psat blog, tak pis prosim o necem zajimavem a ne tyhle egoisticke kecy, kterymi vsechny akorat nastves. Uvidis, ze te vetsina lidi pomlouvat prestane (i kdyz to trochu vypada ze ty si s tim hlavu moc nelames).

pegge8To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

toralei8

Jsi nááádherná, jsi nejhezčí holka na světě, nevyhrálas náhodou miss? Jsi fakt moc krásná #kappasmajl

toralei8To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ani00(PLYŠÁČEK)

pls docti si to a zareaguj,potrebuji si něco overitsmajl
to se s tebe od kosaku stala taková mrcha baru?jako nejsi tlusta,nej taky nejsi a sama si si mi vylivala srdičko jak te nikdo nemá rad...A TY SE DIVIS?! kdybych tohle napsala ja tak nwm co bych dělala!
ja vim ze si ted reknes:jo to je tahle ani00,ta se mnou byla na tabore,ona zapirala ze chodi s brianem atd. NO a?!tak s nim chodim co je na tom!?je to fajn kluk a není smejd jako ty,a rekne ti svůj názor ,coz v dnesni dobře jen tak někdo neumi. A ještě v lete si basnila jak miluješ nejakyho sama od vas ze tridy.Vazne,barboro ruzickova,ty!ANO MYSLIM TEBE BARO!NERIKALA SI NAHODOU ZE O TU KOCKU KTEROU SI MELA NA FOTCE DATE PRYC?! litujes toho ze mas spolu rodice?kdo by toho litoval?!vis co bych za to ja dala?tak si prosimte prestan si hrat na zkurvenou mrchu když takova nejsi!

ani00To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.