Rychlé Počteníčko

dalši psaný a moje sestra

další jeji fotka ted ukažu že jsem lepší nž ona.hadejteckdo je ona akdo jsem já!!!!!!!! ahoj



Komentáře

ani00(PLYŠÁČEK)

srovnejte si na tech fotkách oci a yjistite ye na jednz je jako mala a na druhy ma vlasy proste v culiku..vis baru,ja anna ondrichova nejsem blba

ani00To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

sonataVIP(Bradavice)

Otázka : Přestaneš už?! Ne.
Musíš to furt tady cpát. Ta první jsi asi ty, a ta druhá tvá sestra.
Ale koho to tak zajímá? Už vím, asi tebe to zajímá. Mohli jsme být na tebe hodné a dát ti radu, ať už nedáváš tak hrozné články, ale ty nepřestaneš a už jsme všichni na tebe opravdu rozčílené. Nebo aspoň já. Ty nikdy nepřestaneš. Pořád chceš spamovat. Proč to děláš? Nevím, proč to děláš, ale myslím si, že rodiče ti už od mala dávali na obět čokoládový dort s jahodama a se šlehačkou, uklízeli ti pokojíček, dostala jsi vždy vše co jsi chtěla, ať to mělo být nějaký levný náramek nebo nějaký kus oblečení nebo třebe drahý notebook (Nevím, jak se to píše) tak si vždy dostala co jsi chtěla. Když jsi měla pochybnosti o tom, že jsi hnusná a že jsi tlustá, tak ti rodiče říkali, že jsi nádherná holka a když ti někdo řekl, že jsi tlustá, hnusná a rozmazlená, tak to bylo to samé, zase ti rodiče říkali, že jsi nádherná a že ať si ostatní trhnou. A tak to je do dnes. Urazítě něco, hned jsi to řekla rodičům a ti to řešili.
Bez urážky, ale hnusné články májí hnusné komenty, smiř se s tím. Až budeš dělat lepší články tak komenty budou taky lepší... -_- Nemám ti co jiného říct...

sonataTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

sonata: Já si myslím, jestli to nebylo naopak. Jestli ona ve skutečnosti není vůbec rozmazlená, ale má rozhozenou psychiku a zvyšuje si sebevědomí tady...

konemyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

Zajímavé, v předchozím článku je fotka zrzky stažená z internetu, tady je poněkud tlustší holka a pod ní malá, tak čtyřletá. Psala jsi, že je ti víc než pět, dobře, budu ti věřit, v tom případě jsi ta nahoře. Každopádně se nemůžeš srovnávat s menší holkou, ale tvoje sestra je určitě hezčí.
Ale ani jedna z fotek nevypadá jako ta v minulém článku.
To znamená, že ta Bára je imaginární, stažená z internetu? Ani její profil nevypadá moc přesvědčivě. Že ty i ta Bára jste jedna osoba?
A nebo jsi na obou těch fotkách nahoře ty?
A víš co? Ta druhá fotka taky vypadá na google.
Ty sis obě sestry vymyslela, nemám pravdu? Vymyslela sis je, abys měla koho urážet.
Podle krásy nemůžeš soudit lidi, krása není vše a nezaručí ti ani úspěch v životě (pokud tvým snem není být lehká děva). Krásou si nezískáš přátele, možná tak na dva týdny, než tě poznají, zjistí, jaká jsi doopravdy. Znám spoustu navenek ošklivých lidí, kteří jsou nejlepší kamarádi, prostě super, a právě jejich chování jim krásu dodává.
Ty nejsi krásná, nejsi nejlepší, nejsi ani chytrá. Jestli je ti dejme tomu 9 let, měla bys znát aspoň základy gramatiky českého jazyka. Moje nejlepší kamarádka je cizinka, která vůbec neumí česky, ale věřím, že třeba s pomocí překladače by to napsala mnohem líp než ty.
Nechápu, jak jsi mohla do jednoho článku napsat, že tě baví dějepis. Tvoje gramatika odpovídá cirka 1.-2.třídě, takže si myslím, že dějepis ještě nemáte.
Co se krásy, tedy vnější krásy, týče, žádná sláva, rozhodně nic, čím by ses měla chlubit, každý den potkám desítky, stovky mnohem hezčích... O když, to je trochu zavádějící, protože krása je ABSTRAKTNÍ a RELATIVNÍ. Každý má SVŮJ názor. Podle mého názoru hezká nejsi. Jsi normální.
Buď jsi strašnej troll, normální holka, co se teď chechtá před počítačem a v reálu je úplně jiná.... Nebo jsi ztracená existence, které všichni říkají, že je nejlepší, rozmazlená holčička, jež se nedokáže smířit s tím, že existuje mnoho lepších a hezčích... Holka, srovnej se.

konemyTo se mi líbí +6 To se mi nelíbí

luke castellanVIP(Pár pařmenů)

Já vím! Ty jsi ta kráva! smajl

Nedává to smysl, podle textu a těch překlepů a nesmyslů co si dokázala napsat do jednoho řádku vůbec nechápu o co ti jde... A dávat fotky svojí rodiny kamkoliv na internet je podle mě zvrácený...

luke castellanTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Už od začátku jsem si myslela, že si jen troll a jsi fajn holka, která si z nás jen vytahuje, ale ta tvá falešná sestra mě nějak vyvedla z míry. Fotka, která byla v předešlém článku se objevila také na jedné stránce na internetu ... Není náhodou ta tvá sestřička ty ? xD Já už fakt nevím co si o té fotce z googlu a tvému falešnému profilu mám myslet.

josefaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

KETRINKA1VIP(Svět Fantazie ^^)

Uh, jsem vážně jediná, která si myslí, že valnou většinu těch fotek stáhla z internetu... ? Ta první tak třeba nevypadá, ta druhá možná jen trochu, ale ta z minulého článku je na sto procent z internetu.

KETRINKA1To se mi líbí +4 To se mi nelíbí

liankag(ANIME!)

liankag: 1. Začátek věty by mohl být z velkým písmenen.
Rodiče ti asi říkali že jsi nejužásnější osoba na světě, takto urážet ostatní?!
Přestaň, už, sakra!

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.