Create a Cat
Hra - Create a Cat
Video se načítá
Lagoona Blue Hairstyles
Hra - Lagoona Blue Hairstyles
Video se načítá
Elsa Drum Lesson
Hra - Elsa Drum Lesson
Video se načítá
Oggy Moshi
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
 

Říše divů

Údolí kouzel: Maya je víla?

,,Mayo! Mayo!" Volal Michael a poprosil Bena,aby přinesl telefon,že bude volat záchranku. ,,Cecilio! Cece! Vrať se! To jsem já,Maya!" Maya sesedla ze Scarlett,přeskočila ohradu a běžela do lesa. Melanie,Nicol,Ellie a Lola běžely za ní. Roxy,Ben,Mary,Jackson a Michael uklidili koně aby neutekli,vzali Chucka a Ester a běželi jim pomoct. ,,Rozdělíme se!" Zavolal Jackson. 

O hodinu později...

,,Maya se očividně zcvokla Roxy. Já to věděla.." Brblala Mary . Roxy cupitala lesní cestou a volala na Mayu. ,,Ne! Mary,Maya není blázen. Něco viděla a já jí to věřím. Nějakou Cece,nebo Ceciliu..." Kolem nich proběhl Jackson. ,,Něco jsem slyšel! Jde to od vodopádů!" A všichni vyběhli. Jackson si stoupl pod vodopád. Zeshora,se ozýval ženský křik. Zničehonic,mu do náruče spadla krásná,mladá....víla?! ,,Pardon! Já se omlouvám,ale Cecilia říkala,že Ma-" zarazila se. ,,Jen... Že...Byla jsem rozrušená,kvůli Maye..," Mary se zatvářila podiveně.,, Odkud znáte Mayu!? Co jste s ní udělala?!" Jackson se na Lianu nemohl vynadívat. ,,Jackson," pronesl směrem k ní. ,,Lina,totiž....Liana!" Liana seskočila na zem. Roxy se uchichtla. Bylo jasné,že se Liana Jacksonovi líbí. ,,Takže,Liano...Kdo je Cecilia?"zeptal se po minutě ticha Jackson. ,,Přece jednorožec! V lese je jich hodně. Vaše Scarlett ,pokud vím,má matku koně a otce jednorožce! A jak tohle všechno vím? Snadno! Maya se mnou bydlela! Ona je.." ,,Máme ji!!!" Ozval se z lesa,hlas Nicol. Roxy a Mary utekly. Jackson se otočil . Liana byla pryč.,,Maya je..Víla?"

Komentáře

Locika11(Knížko - maniaci)

olaf m: Já,ani nevím jak to stíhám....Jsem Superman!smajlne, ale vážně...Já to mám dopředu promyšlené,jak to bude vypadat, kdo bude mít koho rád,kdo jaký bude... A taksmajl

Locika11To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.