Říše divů

Seriálový TAG - Jdu s davem?

Čau, lidi! Jelikož jsem si nedávno konečně pořídila Netflix (hurá), rozhodla jsem se, že je trochu držet krok s dobou a začít sledovat nějaké pořádné a populární seriály. Inu...jak se to povedlo, se možná dočtete v dnešním Seriálovém TAGu.



1. Na jaký seriál si v poslední době začala koukat?

Páni, teď jsem začala sledovat tolik seriálů, že to ani nespočítám :D A to jsem původně chtěla sledovat mnohem víc. Udělala jsem si seznam seriálů, na které chci koukat, ale zaprvé, některé se nedají sehnat ani na DVD ani na Netflixu, HBO nemám a nehodlám si zavirovat počítač na nějaké podezřelé stránce, takže zhruba polovina přišla vniveč. Pak jsem si chtěla pustit takové klasické seriály jako Riverdale, 13 Reasons Why, Gossip Girl, Glee...a zjistila jsem, že mě to buď vůbec nebaví, nebo na to nemám chuť.




2. Kterou postavu obdivuješ?

Tady jsem popravdě řečeno dost tápala a dlouho nevěděla, protože je spousta postav, které mám ráda, ale nevím, jestli je přímo obdivuju...Později jsem se rozhodla pro postavu Reginy Mills z OUAT, jelikož...no, je to Zlá královna, paní černé magie, co byste na ní neobdivovali?





3. Když se řekne slovo "sexy", kdo se ti vybaví?

Eli Chandler. A to bych Bryana Decharta nikdy nepopsala jako "sexy" (ne, že by byl ošklivej nebo tak, ale jsem až příliš loajální vůči jeho manželce xD). Prostě asi sleduju seriály s ošklivýma chlapama, takže mi nikdo jiný než Eli Chandler z Jane By Design, nezbývá. 




4. Se kterou postavou máš nejvíc společného?

Řekla bych, že jsem takový mix Bernadette z TBBT a Chandlera z Přátel. Chandler je dost sarkastický, snaží se být vtipný (a ne vždy se mu to daří), Bernadette je zase na první pohled taková rozkošná malá slečna, ale umí být dost jízlivá a nepříjemná, taky je docela kariéristka a myslím, že to jsem přesně já :D


   



5. Který ze seriálů tě nejvíc zaujal dějem?

You. Hrozně mě zaujalo, jak je zde vyobrazen pohled "záporáka", který je zároveň protagonistou. Příběh je mnohdy dost nepředvídatelný (jako ostatně náš hlavní hrdina) a já už se nemůžu dočkat, až se podívám na další díl. A taky mě onehdá strašně zaujalo již tisíckrát zmiňované OUAT, ale na to jsem přestala koukat během páté série, kdy mi to už přišlo pořád to samé dokola...Nicméně, na nějakých fan stránkách jsem četla podobný názor a zhruba v polovině páté série se to má zlepšit, takže tomu dám rozhodně další šanci.





6. Se kterou postavou by ses chtěla setkat?

Fíha! Nechci se v ničem opakovat...Bylo by fajn setkat se s Belle French z OUAT nebo třeba s již zmíněným protagonistou You. Z čistě psychologických důvodů, samozřejmě.




7. Na které místo by ses chtěla podívat?

"Nebe" v The Good Place! Sice by to znamenalo, že jsem mrtvá, ale kdo by tam nechtěl žít? Konečně bych potkala svou spřízněnou duši, která by se mě už nikdy nemohla zbavit! 




8. Vyjmenuj všechny seriály, na které momentálně koukáš.

Tak na to se připravte.

You, The War At Home, Jane The Virgin, Jane By Design, Queer Eye, RuPaul's Drag Race, Brooklyn Nine-Nine, Orange is the New Black, Sugar Rush, The Good Place, Stranger Things, Black Mirror, 100% Hotter, Unbreakable Kimmy Schmidt, Derry Girls a Dead To me.

No, dobře. To nebylo tak dramatické. Čekala jsem, že jich bude mnohem víc. 



9. A na jaké se chystáš podívat?
Hrozně bych chtěla zkouzknout Cable Girls, Suits, Sherlock, How to get away with murder, Death Note, Alias Grace a taky A series of unfortunate events, ale u většiny těchto seriálů jsou hrozně dlouhé epizody a proto se mi do toho úplně nechce, zvlášť v tuhle roční dobu. 




A jak to máte se seriály vy? Jdete s davem, nebo si jedete to své? Sledujete jich hodně, či málo?

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.