Annas Valentine Baby
Hra - Annas Valentine Baby
Video se načítá
In Couples
Hra - In Couples
Video se načítá
 

Říše divů

Královnou za týden 3.díl

Na stanici jsme si sedly k velkému stolu naproti bufetu. ,,Mňam!!" Pochutnávala jsem si na borůvkovem koláči.

Jako Bookrollanka jsem se nedostala k ničemu jinému než k chlebu a vodě. Ti bohatší chodili do lahůdkářství,ale to pro nás nebylo.Jessica nevypadala,že by na ni koláč udělal dojem,takže si šla k bufetu pro párek v rohlíku. Brzy se tu objevil i Aaron s Jennou.,,Ahoj! Tady jsme!" Zamávala jsem na ně. Jessica mi zkroutila ruku za záda a chytla za pusu.,,Tys mě vůbec neslyšela?! Víš,jaký je Aaron!" Zařvala mi do ucha.,,Ahoj,Rachel. A Jess...," zamumlal Aaron a posadil se k nám. Jenna stála u bufetu a objednávala si jahodový dort. ,,Aarone? Co tady děláš?" Zeptala se Jessica nevrle. Chápu,je to konkurence. Ale nemusí si vymýšlet zlé historky!!!!! 


,,Pro dnešek zůstaneme na stanici,"prohlásila Jessica,když jsme si vybrali nové oblečení. Ona jeansy a triko s dlouhým rukávem. Já měla bundu a legíny a přes ně šortky. Blížily jsme se k pokojům. Jessica byla pořád naštvaná. Nemohla jsem jí odporovat. Byla to má nejlepší a jediná kamarádka! ,,Dobře," řekla jsem jen. Zpoza rohu na mě najednou vyskočil Aaron.,,Terasa..," zašeptal a odešel. Jessica se naštěstí hnala k pokoji a tak ho přehlédla.,,Já si jdu ještě projít terasu!" Zavolala jsem na ni,než stačila něco namítnout. Na terase stál Aaron. Vzal mě za ruku.,,Milá Rachel... Vím,že nemáš vysoké sebevědomí,takže si to neuvědomuješ....Ale máš velkou šanci na výhru.",,Cože?! Já? Ale...Vždyť všechno oddře Jessica!" Namítnu já.,,Ne,ne,ne. To ty vyhraješ...Ale pokud si nevěříš...můžu vám pomáhat. A pak podplatit lid,aby volil tebe. Mám bohaté rodiče," usmál se vlídně.,,Ano? A co z toho budeš mít? Sám můžeš být král." ,,Ne,s Jennou nevyhraju. Takže...pokud se staneš královnou,pak si mě hezky vezmeš." Zarazila jsem se. Možná,bych k němu něco mohla cítit.


Třeba i za několik let! ,,Tak an-" ,,Nééé!!! Ty hajzle!" Ozvalo se zezadu. Uviděla jsem Jessicu,která se řítila na Aarona.,,Takže to jdeš zkoušet na ni,jo? To ti nedovolím,ty parchante!" Jessica ho praštila do ruky a kopla ho do břicha. Aaron ji chytil za ruce a přitlačil na zeď.,,Ty se mi nebudeš plést do života!" Začal ji škrtit! Panebože,co mám dělat?! ,,Jess!" Zařvala jsem se slzami v očích,když se Jess zřítila k zemi. Všude jen krev.

Nakonec se ukázalo,že krev byla Aaronova,od toho,jak ho Jess kousla. Jessica je teď na nemocničním křídle a já tu stojím a strachy se klepu. Aaron tu není,vypařil se. Jak jsem mu mohla věřit?! Když někoho nenávidí Jessica je to špatný! Z mých myšlenek mě vylovila sestřička,která mi řekla:,,Jessica Tessie má vážná zranění. Není jisté,zda ji dokážeme zachránit." Rozbrečela jsem se. Je to jenom moje vina!!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.