Ariana Grande Make-Up
Hra - Ariana Grande Make-Up
Video se načítá
Style Queen
Hra - Style Queen
Video se načítá
Robot Unicorn Attack
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
 

Říše divů

Křišťálový les 3.part

Nedokázala jsem to pochopit. Z obyčejného rozchodu se vyklubal problém,který může zničit svět. Nebyl to obyčejný rozchod. Našeptával mi můj vnitřní hlas.,,Ach jo...,"zavzdychala jsem. Sklopila jsem oči. Ještě před pár dny jsem seděla ve svém křesle a četla Ducha lásky. Skvělá,romantická a dojemná kniha. Vážně. Konec byl o dost smutnější než můj rozchod,ale přesto jsem se s hlavní hrdinkou Molly dost spojovala. ,,Ne,takhle to nepůjde." Cože?! Co nepůjde? Uviděla jsem Alison,jak stojí u vysoké,kovové brány,která byla zarostlá mechem.,,Alis? Co to je? Co nepůjde?" Alison se otočila. Oči jí těkaly a já už myslela,že přišla o rozum.,,To je brána do Zařina světa. Světa čarodějnic. Původně to tu hlídal její osobní strážce Zayn. Teď sem postavila magickou bránu. Nikdo neví,jak jí otevřít," odpověděla Perry. 

Najednou Alison vytřeštila oči. Byly průzračně modré,jako čistá studánka. Taky ale strašidelné.


,,Bráno kouzelná,pusť nás dál. Svět zachránit potřebujem,Zaru přemůžem. Láska nám tu nepomůže,síla musí stačit nám. Nikde není pomoc,zvládnout to musíme sami. Já,Alison,Perry,Johny a Crystal. Vlk,liška,poník a člověk. Zvláštní parta jsme. Jsme smečka,přátelé,rodina...."

Alison pomalu odříkávala. Já jen nevěřícně zírala,Perry mlčky přihlížela. Jen Johny tomu nevěnoval pozornost. V tom řekla Alison poslední větu:

,,Toto je naše přání,je to náš sen,tak mi ho splň." Brána se otevřela a vyletělo z ní prudké světlo. Vyšla z něj překrásná víla. Měla dlouhé,krásné vlasy,blonďaté barvy. V uších měla diamanty a oči jí zářily. Byly zelené a velké. Úsměv měla milý a upřímný. Byla celkem vysoká a hubená. Krásně stavěná. Na sobě měla bílo-modré šaty po kolena. Třpytily se a odrážely lesk. Její křídla byla velká,mocná a nádherná. Třepala jimi tak rychle,že jste ani nestačili mrknout. 

,,Splnila jsi upřímnou řeč,Alison. Já jsem Strážná víla smrtelníků. Jmenuju se Scarletta. Máte právo porazit Zaru. I celé říši přináší starost. Tak pojďte. Velice ráda vás všechny poznám."

,,Počkat!" Zařvala jsem já.,,Víla? Není to země čarodějek? O co tam jde?" Scarletta se usmála. ,,Je to sice země čarodějek,ale víly tam žijí taky. A já jako Strážná víla,se starám o návštěvníky z vašeho světa. Alison a Perry se umí změnit na lidi,takže to udělejte. Změním vás kouzlem. Na pár dní. Také vám dám nové přezdívky,jako krycí jména. Zara vás nesmí poznat."

V tom mával rukou. Jakmile se Perry a Alison proměnily,nepoznala jsem je. Perry měla rudé vlasy po ramena,elfí uši,korunku,bílé šaty s červenými kamínky a rudé střevíce. Alison měla černé vlasy do pasu a byla úplně bledá. Krásné ,dlouhé řasy zdobily ještě hezčí čokoládové oči. Já jsem měla kaštanovou,vlnovou hřívu a fialové upnuté minišaty pod zadek. Fialové,vysoké,vílí body mi byly až nad kolena. A z Johnyho se stal krásný pegásek. Tohle bude dřina.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.