Říše divů

Co jsem to sakra napsala?! (LPS časopis)

Zdravím, lidičky.

Jak někteří z vás vědí, před pár lety jsem si prošla (jako mnoho z nás) svou LPS fází. Opravdu dlouhou, to be honest. A byla opravdu vážná. Byla natolik vážná, že jsem napsala dokonce i časopis, který jsem díkybohu nikde nezveřejnila. Když se ohlédnu zpátky, na osmileté dítě to bylo celkem kreativní, to ale nemění nic na tom, že to byla naprostá hrůza.

Pojďme se na to podívat společně!

(P.S. Po nějaké té zběžné kontrole jsem zjistila, že některé články chybí. Nechci vás o ně ale připravit, takže vám řeknu, že si matně vzpomínám, že jeden z nich nabádal k častému konzumování mang, jelikož zvyšují počet mozkových buněk)

(P.P.S. Pro ten pravý zážitek jsem nechala gramatiku a pravopis původní, nejedná se tedy o mou současnou negramotnost)


Jako první nás přivítá obrázek LPS žirafy, nad nímž stojí nápis "LPS NOVINKY!". Fajn, jsme tu správně.



VÍTÁME VÁS V NAŠICH NOVINÁCH LPS! MĚSTO VELKÝ PEČOPÁKOV JE VELMI STARÉ A MALÉ MĚSTO ALE DĚJE SE TU SPOSTU VĚCÍ! TO VŠE V NAŠEM MAGAZÍNU LPS NOVINKY!
AUTOŘI-REDAKCE LPS VELKÉHO PEČOPÁKOVA.



"Velký Pečopákov" bylo moje malé LPS městečko, v němž byste ani zaboha nechtěli bydlet. Kromě toho, že zde nebyla škola, nacházela se zde jedna sámoška a obří růžový zámek, tady vlastně nebylo vůbec nic. Dobře, byla tady školka zhruba pro deset dětí, o které se staraly tři učitelky, jejichž kvalifikace byla zhruba taková, jako je moje kvalifikace na ošetřovatelku klokanů, pak tady byl hotel, do kterého by žádný člověk při smyslech nevzlezl, módní salón, v němž pracuje bývalá kriminálnice a taky jakási podivná růžová věž, což je taky její oficiální název (Růžová věž byla ztvárněna mou Barbie pokladničkou z místního hračkářství). Víte co? Jdeme dál.




SKANDÁL JMÉNEM LOVATO!
NEDÁVNO SLAVNÁ ZPĚVAČKA DEMI LOVATO OBVIŇILA SVOU MLADŠÍ SESTRU SUNNY Z POKUSU O VRAŽDU. NIKDO Z VELKÉHO PEČOPÁKOVA JÍ ALE NEVĚŘÍ. „PROČ BYCH TO DĚLALA?! VDYŤ JÁ ANI NEVÍM KDE BYDLÍ!“ ŘEKLA TISKU JASNĚ SUNNY LOVATO, KTERÁ OD SVÝCH 16TI LET ZDE ŽIJE. SE SESTROU SPOLU MĚLY VELKÉ POTÍŽE A NESHODY. PROČ SI TO DEMETRIA VYMYSLELA? JAKO DOGA JE POPULÁRNÍ A NEMÁ DŮVOD SI STĚŽOVAT! „S KOLEGY PO TOM BUDEME PÁTRAT“, ŘEKLA NÁM JASNĚ RIKI NAŠE JEDINÁ POLICISTKA. TADY JE FOTKA SLAVNÉ DEMI LOVATO A JEJÍ KAMARÁDKY.

(zde se nachází obrázek random  LPS dogy a jakési volavky)


Ne, neptejte se mě, proč jsem se rozhodla z Demi Lovato udělat psychopatickou dogu, jejímž jediným životním cílem je zničit své sestře život. Navíc, všimli jste si toho "Riki, naše jediná policistka"? To celkem vypovídá o správě tohoto města.




LPS …….BEZDOMOVCI?
ANO. TOTO JE PRAVDA. PŘED NĚKOLIKA MĚSÍCI SE DO VELKÉHO PEČOPÁKOVA PŘISTĚHOVALA FIONA GRUNPYKATOVÁ SE SESTROU KITTY. DOSTALA JI NASTAROST PO SMRTI RODIČŮ-FEŤÁKŮ. MOMENTÁLNĚ VE SVÝCH 16TI LETECH PRACUJE V NAŠÍ REDAKCI. SE SÉGROU (KTERÁ JE V PŘEDŠKOLNÍM VĚKU) ŽIJE V MÁLEM DOMĚ VEDLE RŮŽOVÉ VĚŽE. S NIMI BYDLÍ I JEJICH KAMARÁD POŠŤÁK PÍRKO.


A opět zde máme Růžovou věž. Tenhle příběh si pamatuji velice jasně. Navíc, všimli jste si, kolik samostatných a osiřelých teenagerů zde žije?

Abych to trochu vysvětlila - Grunpykatová je v podstatě odvozeno od "Grumpy Cat". Velice originální příjmení, já vím. Tudíž, Fiona (která je zcela jasně neplnoletá) dostala z nějakého důvodu do péče svou nezletilou sestru, se kterou skončila na ulici a nějakým původem se jí povedlo dostat práci v uznávané redakci tohoto malebného městečka. Upřímně se divím, že se na to nepodívala sociálka.


EMINNA TEMNÁ MINULOST
VĚDĚLI JSTE ŽE SESTRA POPULÁRNÍ BERUŠKY BYLA VREŽEDKYNÍ? NE? TAK TEĎ TO VÍTE. PO JEJÍM ODSTĚHOVÁNÍ OD RODIČŮ, DĚLALA V PEČOPÁKOVĚ VELKÉ PROBLÉMY. DNES JE VŠAK JINÁ. VÍCE NAJDETE NA WWW.LPSTV.LPS


Mám takový pocit, že moje tehdejší vypořádávání se se záporáky probíhalo stylem "aha, tys sice zabil milion lidí a ke všem se choval hnusně, vykradl benzínku a málem odpálil město, ale teď je ti to líto, pojď, jdeme se kamarádit". Kdybyste věděli, kolika kriminálníkům to u mě prošlo...



LPS OSKAR
JE CENA ZA NEJLEPŠÍ FILM ČI SERIÁL.
JEDNÍM Z FILMŮ JE ROMANTICKÉ DRAMA OD REŽISÉRKY VERONIKY(ZNÁTE POD JMÉNEM LPS NALA). JEJÍ FILM SE JMENUJE LPS-SIANA. JE TO VELMI DOJEMNÝ FILM A TADY JE O NĚM PÁR INFORMACÍ. 


Počkat, počkat, jak dlouho je Nala na YT? Možná, že je tenhle zrůdný časopis mladší než jsem si myslela. To mě děsí.

(Dalšího popisování filmu vás ušetřím)




LPS DĚTSKÝ DEN

VE VELKÉM PEČOPÁKOVĚ SE 1.ČERVNA NA NÁMĚSTÍ OD 15:00 POŘÁDÁ DĚTSKÝ DEN „ŽIVOT V PODZÁMČÍ“
PROGRAM:
15:00 SLAVNOSTNÍ HOSTINA
16:00 SOUTĚŽE A HRY NA ZÁMKU
17:00 PROHLÍDKA ZÁMKU
18:00 ZPÍVÁNÍ
19:00 TŮRA NA HRAD LITLÍK
20:00 SLADKÁ ODMĚNA
21:00 POVÍDÁNÍ HISTOREK
22:00 CESTA DOMŮ „URČITĚ STOJÍ ZA TO SE ZÚČASTNIT“ ŘÍKÁ POŘADATELKA STAROSTKA CLEO.


"Určitě stojí za to se zúčastnit", sakra, z Cleo by byla hrozná PRistka. To je asi to nejhorší zpropagování akce, které jsem kdy viděla. A to jsem myslela, že plakáty na náš školní jarmark byly hrozné. (na mou obranu, byly kreslené vodovkami)


POLITIKA LPS KRÁLOVNA IZABELLA JE KRÁLOVNOU UŽ DELŠÍ DOBU. PRINCEZNA KENDY A BARONKA ŠARLOTA JSOU DOBRÝMI VLÁDKYNĚMI. POLITIKA JE VE VELKÉM PEČOPÁKOVĚ SKVĚLÁ. ALE CO IZABELLINY RODIČE? CO JI SEM POSLALI VYCHOVAT? PRÁVĚ TO JSME ŠLI ZJISTIT.TOTO ZJISTILA NAŠE NOVÁ NOVINÁŘKA BROOKLYN. „NEVADÍ NÁM ŽE IZABELLA VLÁDNE. VADÍ NÁM KDE VLÁDNE“ ŘÍKÁ KRÁLOVNA DENISA A KRÁL VIKTOR- IZABELLINY RODIČE ZDE JSOU JEJICH FOTKY( PRVNÍ JE KRÁLOVNA DRUHÝ KRÁL)



OK, trošku backstory k tomuhle.

Máme zde království, kde ovšem nevládne jeden král či královna. Každému regionu někdo vládně, plus tady máme x dalších šlechticů, kteří nedělají absolutně vůbec nic, vlastně jen tak postávají na zámku, občas někomu zamávají z okna nebo uspořádají mejdan. Naši drazí Denisa a Viktor (vážně, kde jsem chodila na ta jména?) se z nějakého důvodu zbavili své jediné dcery (současné císařovny Izabelly) a poslali ji do Velkého Pečopákova, kde se z ní nějakých způsobem stala královna a následně císařovna, neptejte se mě, jaký je v tom systém nebo smysl, protože já to nevím. Navíc, miluju jak je upřesněno, kdo je královna a kdo král xD


Podle všeho jsme se teď přesunuli do rubriky "Sport".

TUTO OLYMPIJSKOU VÍTĚZKU NINU PORAZILA NAŠE BĚŽKYNĚ LAURA FRETKOVÁ. BYL TO DLOUHÝ ZÁVOD ALE PO DLOUHÉ HODINĚ VYHRÁLA LAURA. „NEVADÍ MI TO. LAURA HODNĚ TRÉNOVALA VÝHRU SI ZASLOUŽÍ VÍCE NEŽ JÁ“ ŘEKLA NÁM NINA PO SVÉ PROHŘE.

KDO JE LEPŠÍ? SANDRA ČI ERIK? SANDRA VLEVO ERIK V PRAVO.
TITO DVA PRVŇÁCI BĚŽELI MINULÝ TÝDEN ZÁVODY CRZNŠ (CELOREPUBLIKOVÉ ZÁVODY NA ŠKOLÁCH) PO DLOUHÉM BOJI PORAZILI TŘEŤÁKY ZE ŠKOLY PETŠOPSKÁ 21.SPOLEČNĚ REPREZENTOVALI SVOU ŠKOLU. VŠICHNI SI ŘÍKALI ŽE VYHRAJÍ DÍKY SANDŘE. ALE NĚKDO ŘÍKAL TO SAMÉ ALE S ERIKEM. NAKONEC VYHRÁLI DÍKY OBOUM. BĚHU ZDAR!


Aaargh! Mám pocit, že bych si měla dát mango, jelikož mi právě asi odumřely všechny zbývající mozkové buňky. Má vůbec cenu se k tomu vyjadřovat? 


ZATO ZÍSKALI ROZHOVOR S BĚŽCEM MILOŠEM. MILOŠ PO TRÉNINKU:


(facepalm)


MODA

I ZDE NAJDETE RUBRIKU MODA. DNES VÁM UKÁŽEME NA KOHO SI MŮŽETE VSADIT V PŘÍŠTÍCH DNECH. TA DÍVKA KTERÁ VYHRAJE MODNÍ PŘEHLÍDKU V PAŘÍŽI BUDE NAPSÁNÁ NA INTERNETU. KDYŽ JSTE SI NA NI VSADILI NAPIŠTE DO REDAKCE A ČEKÁ VÁS ODMĚNA! TAK PROSÍM!

NAPIŠTE NA ČÍSLO 000 000 000 JMÉNO VAŠÍ FINALISTKY A UVIDÍTE!


No, prosím. Vidím v tom sice nějaké mezery, ale smysl to úplně nepostrádá. Až na to, že je tady těch holek jen pět, což jasně zvyšuje šanci výhry. Co je tedy ta odměna? Nemohou přece každému vyplatit, co já vím, tisícovku...-

VYHLÁŠENÍ! TI CO VSADILI NIKOL VYHRÁLI! MY SI OVĚŘÍME ZDA TO TAK BYLO A KDYŽ SE POTVRDÍ ŽE JSTE SI NA NI VSADILI DOSTÁVÁTE 1 000 LPS MINCÍ! GRATULUJEME!


...můžou.


ROZHOVOR! FRANKIE RŮŽOVÁ


Budu za idiota, když řeknu, že jsem tohle retardované jméno okopírovala od Nikoly Littlestpetshop…?


FRANKIE JSTE VELMI MLADÁ. MYSLÍTE ŽE BUDETE CELEBRITOU TŘEBA 30 LET? TO VÁM TO NEPŮJDE NA NERVY?

MYSLÍM ŽE MI TO NA NERVY NEPŮJDE. JE SICE PRAVDA ŽE JE MI 18 ALE NA VĚKU NEZÁLEŽÍ. NAVÍC SPOUSTA CELEBRIT JE V MÉM VĚKU.A KOLIK JE MADONĚ ŽE?

JSTE OPRAVDU BFF S KRÁLOVNOU IZABELLOU?

JE NA TOM NĚCO DIVNÉHO?

NE.(SMÍCH) JAK NA VAŠI KARIÉRU REAGUJÍ RODIČE?

JSOU NADŠENI. ONI MĚ DO TOHO ZATÁHLI. KDYŽ MI BYLO ASI 5 DALI MĚ DO FILMU „TITANIC TROCHU JINAK“. BYLA JSEM TAM TAKOVÁ VEDLEJŠÍ ROLE.(SMÍCH)


...mohu s jistotou prohlásit, že tohle byl ten nejpříšernější rozhovor, který byl kdy proveden. A to počítám i rozhovory z TV Regina. 
Jako WTF, co to je? Mám tady tolik otázek, že mému minulému já by praskla hlava, kdybych je na ně všechny vychrlila! Jako třeba "proč se sakra herečka a zpěvačka kámoší s císařovnou" nebo "proč se smějou absolutně nevtipným věcem".


PŘÍRODA ZJISTILO SE ŽE V LESE POBLÍŽ PETSHOPOVA SE UKRÝVÁ ZDIVOČELÁ DÍVKA TARA. ŽIJE OD SVÝCH 2 LET V LESE S DIVOKÝMI ZVÍŘATY.


"Napsal civilizovaný husky na svém novém kompjůtru a šel si koupit kafe do Starbucks"

BYLA ADOPTOVANÁ A SE SVÝMI FALEŠNÝMI RODIČI BÝT NECHTĚLA.

...to mi chcete říct, že dvouleté dítě už bylo natolik inteligentní, aby se rozhodlo odejít od svých adoptivních rodičů a uteklo do lesa bez toho, aniž by ho třeba - co já vím - srazilo auto? Nebo aniž by ho někdo viděl?


A TO JE KONEC DNEŠNÍHO MAGAZÍNU!


Eh, tak to byl absolutně šílený zážitek. Vlastně netuším, proč jsem to nesmazala, hned jak jsem to znovu objevila, ale co, občas si člověk musí připomenout staré hrozné časy a udělat si srandu sám ze sebe. Na internetu. Ehm.

Dobře, pro dnešek končíme! Pokud vás cokoli zajímá (ne teda ohledně LPS ČASOPISU), můžete mi do komentářů napsat pár otázek, protože chystám takový comeback ask, který ovšem bez vašich otázek asi nenapíšu (logicky). Tak fajn, budu se těšit u dalšího článku a ahoj!

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Tvoje mladší já je poněkud znepokojujícísmajl
I když, já jsem si s lps taky hrála. Ještě jsem k tomu přihodila takový koníky, který už nevím, jak se jmenují... Smutný je, že to mám pořád doma ve skříni a říkám si, že třeba se to jednou bude hoditsmajl

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

sonataVIP(Bradavice)

Já jsem si taky hrála s Lps. Měla jsem městečko Petshopil, nebo tak nějak =D A měla jsem hodně divná jména pro LPS, např.: Duhovka, Fešák, Modráska, Fialka, Čumáček, Princeznička, Chytrolínka, Vlnka, Kopýtko atd. (Pořád si to pamatuji. Aspoň některé xd)

sonataTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Locika11(Knížko - maniaci)

sonata: Jo, to já měla taky, později jsem začala dávat normální, ale měla jsem Rampouch (byla to holka xD), Knoflìk (taky holka), Berušku (byla to kočka), pak samozřejmě Fialka, Ouško...smajl

Locika11To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Cácorka(Panic! At The Disco)

Jako malá jsem tvořila podobné hrůzysmajl
Ale nedělala jsem časopis, ale komiksy. Komiksy sice dělám doteď, ale už to trochu dává smyslsmajl
Občas se těmi komiksy přehrabuju a culím se nad tím jak trouba smajl ale vyhodit to nedokážu

CácorkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.