Kick Ass Homer
Hra - Kick Ass Homer
Video se načítá
Zeitenwende
Hra - Zeitenwende
Video se načítá
About A Pig
Hra - About A Pig
Video se načítá
Ariel Fashion Photoshoot
Hra - Ariel Fashion Photoshoot
Video se načítá
Disney princezny
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Monster High Cleolei Dress Up
Hra - Monster High Cleolei Dress Up
Video se načítá
Computer Crash
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Pou at the Doctor
Hra - Pou at the Doctor
Video se načítá
Royal Wedding
Hra - Royal Wedding
Video se načítá
 

Říše divů

Hrdinové z Bradavic #4

Takže ahoj sušenky! Dneska jste si odhlasovali Cho Changovou, tak jdeme na to!



Cho Changová


Ve filmu ji ztvárnila Katie Leung. Cho je o rok starší než Harry a chodí do Havarspáru. Narodila se roku 1979.

Cho je velmi milá, usměvavá, společenská a dobrá čarodějka. Je šikovná ohledně famfrpálu a fandí týmu Tutshillská tornáda. Sama famfrpál hrála na postu chytače. Jde jí i kouzlení, dokázala vyčarovat patrona, kterým je labuť.

Mezi její kamarádky patřila například Marietta, která práskla Brumbálovu armádu. (ve filmu to dokonce byla Cho)

Cho je velmi hodná, ke všem se chová hezky. Je velmi veselá a kamarádská, často se směje. Také je věrná přítelkyně i kamarádka. Občas se ale bojí, že ji někdo zradí. Její povaha se ale v jejím 5. ročníku změní, když zemře Cedric, se kterým Cho chodila. Pak je Cho většinou uplakaná a smutná. Cho je popisována jako velmi hezká dívka. Není divu, že se do ní Harry zamiloval. Ve filmu má černé vlasy a černé oči. Je střední postavy.
Později Harrymu řekne, že ho má moc ráda a dají si první polibek. Harry ho později označí jako mokrý, protože Cho u něj brečela. Stále se nesmířila se Cedricovou smrtí.
Hermiona pak Harrymu vysvětlí, že Cho brečí pořád a vysvětluje mu proč a jak se Cho cítí. Je zničená, že zemřel Cedric a je zmatená, že se jí líbil a teď se jí líbí Harry.


   

Později se ale  vztah  Harryho a Cho rozpadne, když Marietta vyzradí BA. Na čele se jí objeví nápis PRÁSKAČ a Cho si myslí, že bylo od Hermiony zlé, že seznam členů očarovala. Harry myslí, že to byl dobrý nápad, a proto se s ním Cho pohádá. Cho navíc na Hermionu žárlí, protože s ní Harry tráví mnoho času. Cho hraje chytačku za Havraspár ve famfrpálovém zápase s Nebelvírem. Za Nebelvír je chytačka Ginny. Pro Havraspár zápas nedopadne dobře. Ginny chytí zlatonku a Cho brečí . Havraspár prohrál zápas, a Nebelvír navíc získal pohár. Před koncem školního roku Cho začíná randit s Michaelem Cornerem.

Cho se o dva roky později vrací do Bradavic, aby se zúčastnila bitvy. Stejně jako pro spoustu dalších lidí, pro ni poslal Neville a ona skutečně přišla. Snaží se Harrymu pomoct ohledně diadému, chce ho doprovázet, ale Ginny ji zastaví a řekne, že ho do společenské místnosti Havraspáru dovede Lenka, která souhlasí, načež si Cho opět sedne se smutným výrazem.

V budoucnu se vdá Cho za neznámého mudlu.




Nezpomeňte do komentářů psát návrhy na další díly!

Komentáře

zuzikovarova(Amazing Girls)

Super, vím o ní něco nového smajl Skvělýsmajlsmajl Uděláš příště prosím Belatrix Lastrengovou?? Vím, že to není hrdinka spíš by se to dalo nazvat Zloduši z Harryho Pottera smajlsmajl Ale mě by zajímala její minulost jak se stala smrtijedem a jakto, že to byla sestřenice Siriuse a něco o nísmajl

zuzikovarovaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.