Rich Cars 3: Hustle
Hra - Rich Cars 3: Hustle
Video se načítá
Thrill Rush 2
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Family Restaurant
Hra - Family Restaurant
Video se načítá
Baby Elsa Easter Egg Hunt
Hra - Baby Elsa Easter Egg Hunt
Video se načítá
Rapunzel Baby Feeding
Hra - Rapunzel Baby Feeding
Video se načítá
 

Říše divů

Book Wishlist :3

Takže ahoj sušenky! Vítám vás u článku, kde vám řeknu, jaké knihy bych si do budoucna přála, protože jsem zjistila,že mám strašně málo knížek :D (Nebudou zde zmíněny knihy, které si přeju k Vánocům. Anebo...jo, tak jo, budou tady taky)

P.S. Zažil tady někdo evakuaci na letišti? Já ano. Včera. Super pocit, málem jsem dostala infarkt.

Celkem tady bude 13 knih.


Fangirl


Fangirl je kniha od Rainbow Rowell (to je tak super jméno!), která vypráví o Cath, která si žije ve svém vlastním světě, protože na internet dává své fanfikce. Její dvojče Wren je jejím opakem. Proto se rozhodne, že s ní nebude žít na koleji. Což je pro samotářskou Cath, velký problém. Tuto knihu si chci přečíst, protože podle booktuberky Markéty je roztomiloučká a já ráda roztomiloučký knížky!! :3

Nakladatelství: YOLI

Počet stran: 456   

Autor: Rainbow Rowell




Alenka v říši zombií


Kdyby Alence Bellové někdo řekl, že se jí úderem srdce změní život, vysmála by se mu. Přesně to se ale stalo. Jedno mrknutí, jeden nádech, jedna sekunda. A všechno, co znala a milovala, bylo pryč! Její otec měl pravdu, příšery existují. Aby pomstila svou rodinu, musí se naučit bojovat. Aby přežila, musí věřit Coleovi Hollandovi, tomu největšímu rebelovi ze všech. I on ale skrývá tajemství, které je možná nebezpečnější než samotné zombie. Wow, Alenka co vraždí zombie!!!!!! :D Hustý!!!! Příšery nám existují!!!

Nakladatelství: Egmont

Počet stran: 328

Autor: Gena Showalter


Girl Online


Penny má tajemství. Pod přezdívkou Girl Online si začne psát blog o svém každodenním životě – o klucích a kamarádkách, o trablech ve škole i doma, ale také o záchvatech paniky a úzkosti, kterými v poslední době trpí.
Když ji ovšem na školním představení potká ten „největší trapas na světě“ a situace začne být na všech frontách na pováženou, rodiče ji vezmou s sebou na pár dnů do New Yorku. A tam Penny potká Noaha: úžasného charismatického muzikanta, kterému se prostě nedá odolat. A vůbec poprvé v životě se doopravdy zamiluje. A jak jinak (je přece blogerka!), o své pocity se upřímně podělí se všemi čtenářkami svého anonymního blogu.
Jenomže Noah má taky svoje tajemství. A kvůli němu její anonymita na webu jednoho dne praskne jako mýdlová bublina – a v ohrožení se neocitne jenom ona, ale i její vztahy k nejbližším přátelům.

Ano, slyšela jsem o tom, že to možná nenapsala Zoe, ale já to nechci, protože jsem její fanynka, nejsem, ale je to odpočinková a celkem zajímavá knížka, takže je mi jedno, kdo ji napsal. Navíc- hlavní hrdinka Penny je bloggerka, takže si myslím, že by to pro mě mohlo být fajn :)

Nakladatelství: Jota

Počet stran: 360

Autor: Zoe Sugg



Alenčina dobrodružství v říši divů a za zrcadlem


Alenka, která se vydá za oblečeným králíkem jeho norou do podivuhodné říše plné zvláštních bytostí a později prostoupí zrcadlem do ukvapeného světa naruby, znovu a znovu budí ve výtvarnících i filmařích chuť zobrazit po svém představy, které v nich vyvolává.
V bohatě ilustrovaném vydání se čtenáři setkají s křehkými a zároveň bujnými ilustracemi pražské výtvarnice Jitky Bokové – její obrazy fantazijní svět Lewise Carolla skvěle doplňují.

Eh, ta obálka je trochu divná a děsivá, ale jde o obsah, ne? Toto je ten 150 let starý příběh Lewise Carrolla. Bezva, Luce, ve dvanácti letech...

Nakladatelství: Argo

Počet stran: 188 

Autor: Lewis Carroll





Krvavé ostří


Celaena Sardothien je nejobávanější zabiják v celém království. I když pracuje společně s ostatními zabijáky sídlícími v Tvrzi vrahů, důvěřuje jen sama sobě a svému příteli Samovi. Když ji její intrikující mistr, Arobynn Hamel, pošle na různé mise, které ji zavedou na vzdálené ostrovy i na nepřátelskou poušť, začne jednat nezávisle na jeho rozkazech – ale tím zároveň zpochybňuje i svoji vlastní věrnost. A během svých výprav zjišťuje, že k Samovi cítí mnohem víc než jen obyčejné přátelství. Ovšem tím, že jedná, jak jí napovídá srdce, a vzpírá se příkazům, se ocitá ona sama i Sam ve smrtelném nebezpečí. Arobynn je nelítostný a zradu nikdy neodpouští. A zná za ni jen jediný trest – smrt.
Tato pětice novel odehrávajících se před dějem Skleněného trůnu nabízí pohled do dřívějšího života Celaeny – a je to opravdu fascinující čtení.

Škoda, že jsem nezačala ještě číst třetí díl a už chci povídkový a čtvrtý, ke kterému se dostaneme. No nic, Skleněný trůn miluju. (O jeho autorce jsem včera dělala článek, mrkněte se!!)

Nakladatelství: CooBoo

Počet stran: 352

Autor: Sarah J. Maas



Šťastně až navěky


Než se America přihlásila do Selekce, jiná žena musela projít touto soutěží, aby se stala královnou. Aspen nikdy nevěřil, že se vymaní z chudoby, která provázela všechny příslušníky jeho kasty. Avšak poté, co se stane strážcem, dokáže, že kasty nemusí určovat lidskou budoucnost. Marlee Tamesová se přihlásila do Selekce a prince Maxona zbožňovala, ale nikdy by si nepřipustila, že se může zamilovat i do někoho jiného. Princ si nikdy nemohl vybrat, co bude dělat – o všem rozhodoval jeho otec, ale nyní nastal okamžik, kdy vše musí vzít pevně do svých rukou.
Titul navíc obsahuje bonusové scény, epilog, mapy a ilustrace.

Ano...přečetla jsem celou Selekci, ale nečetla jsem Šťastně až navěky...Jsem to ale ostuda, že? No nic, doženu to...Snad.

Nakladateltví: CooBoo

Počet stran: 368

Autor: Kiera Cass



Dívka ve vlaku

Rachel dojíždí ranním vlakem do Londýna. Den co den si prohlíží útulné předměstské domky, a když vlak na chvíli zastaví u návěstidla, naskýtá se jí pravidelně letmý pohled do soukromí mladého páru. Postupem času Rachel začíná mít pocit, že ty dva lidi zná. Představuje si, že je zná. Dá jim dokonce jména: Jason a Jess. Jednoho dne však zahlédne něco, co ji šokuje. Stačí pouhá minuta, než se dá vlak zase do pohybu, a náhle je všechno jinak… Krátce nato se Rachel dozví, že se „její“ Jess pohřešuje, a proto se rozhodne obrátit na policii. Není si jistá, zda tím nenadělá více škody než užitku, zatímco se stále více zaplétá do příběhu, který není její, ale jenž nakonec obrátí naruby život úplně všem…

Jé, dneska jsem jí viděla na letišti! Mohlo by to být zajímavé, je to prý besteller, takže uvidíme, třeba budu mít jiný názor, kdo ví :)

Nakladatelství: Ikar

Počet stran: 328

Autor: Paula Hawkins




Navždy s láskou, Lara Jean


Lara Jean zažívá ten nejlepší maturitní ročník, který si dívka může přát. Je bláznivě zamilovaná do svého přítele Petera, její táta se znovu žení a Margot se vrátila na léto domů z vysoké. Ale i když je tak šťastná, něco se bude muset změnit… Zatímco Lara připravuje otcovu svatbu, nemůže již přehlížet velká rozhodnutí, která bude muset udělat. Kam půjde na vysokou a co to bude znamenat pro její vztah s Peterem? Už viděla, jak se kvůli tomu trápila její sestra, a nechce zažít totéž. Nyní by měla jít na vysokou i Lara a opustit nejen svou rodinu, ale možná i přítele, kterého miluje. Když jí ale srdce a rozum radí něco jiného, pro co by se měla rozhodnout? Tato knížka teprve vyjde a je to už třetí díl úspěšné dívčí série...Všem klukům, které jsem milovala!!! Jééé!

Nakladatelství: CooBoo

Počet stran: 296

Autor: Jenny Han



Královna stínů

 

Ztratila všechny, které milovala. Celaena Sardothien se vrací zpátky do říše a jediné, po čem touží, je pomsta. Brzy si ovšem uvědomí, že ve hře je mnohem víc – musí osvobodit prince Doriana, kterého pomocí magie ovládá král ze skleněného hradu. Musí zjistit příčinu královy moci! Ale hlavně nesmí zklamat svůj lid, který do ní vložil veškeré naděje.

Již zmíněný čtvrtý díl Skleněného trůnu. Miluju Sarah, miluju Celaenu, Chaola, Skleněný trůn a všechno s tím spojené!!!

Nakladatelství: CooBoo

Počet stran: 656

Autor: Sarah J. Maas




Roztomilé malé lhářky 


Každý má co skrývat - zejména holky ze třetího ročníku střední školy - Spencer, Aria, Emily a Hanna. Spencer přebrala kluka vlastní sestře. Aria sní o učiteli angličtiny. Emily se zakoukala do té holky, co je na škole nová. A Hanna dělá hrozné věci, aby byla stále krásná. Jenže od doby, co zmizela jejich kamarádka Alison, skrývají všechny před světem jedno mnohem horší tajemství.

Je to velmi dlouhá knižní série, podle které je natočen úspěšný seriál Pretty little liars (Prolhané krásky). Asi nebudu číst všechny díly, i když...uvidíme, podle toho, jak se mi to bude líbit. Ze seriálu jsem viděla jen pár dílů, ale sleduju teorie a vyplňuju testy, takže vím. :)

Nakladatelství: BB/art

Počet stran: 264

Autor: Sara Shepard



Serafina a černý plášť


Když v usedlosti Biltmore začnou mizet děti, jediná Serafina ví, kdo za tím stojí: hrozivý muž v černém plášti. Kdo se ale pod pláštěm skrývá? To se snaží odhalit společně s Braedenem, synovcem majitelů usedlosti. Pátrání je nakonec přivede do temného lesa, kde Serafina přijde na to, že jen ona může všechny děti zachránit. Ale podaří se jí přemoci tajemného muže? Mně se líbí ta obálka. :D A jméno Serafina. Každopádně téma je zajímavé, únosy dětí...Ach, proč se v tom tak vyžívám?

Nakladatelství: CooBoo

Počet stran: 288

Autor: Robert Beatty




Bylo, nebylo


Život Emmy Swanové nebyl zrovna pohádkový. Nikdy nepoznala své rodiče, žila v pěstounských rodinách a byla sama až do svých 28. narozenin. V ten den na ni ale zazvoní neznámý kluk, jenž tvrdí, že je její desetiletý syn Henry, kterého dala ihned po narození k adopci. A toto překvapení jí převrátí život naruby.
Emma Henryho odveze domů, do města Storybrooke, v němž podle Henryho žijí opravdové pohádkové postavy, které ale zapomněly, kým byly, protože je zaklela Zlá královna. A pokud má Henry pravdu, tak jeho milá a osamělá učitelka Mary Margaret je Sněhurkou, tou nejkrásnější princeznou… a také ztracenou matkou Emmy. Nejdříve Emma nevěří Henrymu ani slovo, ale rozhodne se v městečku zůstat a postupně začne zjišťovat, že normální město Storybrook rozhodně není. Na to se v něm děje až moc zvláštních věcí.
Uvěří Emma, že všichni ve Storybrooke jsou začarováni mocnou kletbou, a naplní osud, o kterém Henry tvrdí, že je jí předurčen? Zachrání všechny pohádkové postavy a odkryje tajemství tohoto místa? Pokud se jí to podaří, splní se jí její největší sen – shledá se s celou svou rodinou. Tato kniha je na mém vánočním seznamu (následující taky) a je podle mého nejoblíbenější seriálu! Uvidíme, seriál bude stejně lepší. 

Nakladatelství: CooBoo

Počet stran: 304

Autor: Odette Beane



Kráska a zvíře: Zakletá v knize

 

Belle najde v knihovně svého věznitele zvířete očarovanou knihu, která ji zanese do zcela nového světa. Zde se Belle spřátelí s tajemnou hraběnkou, která jí nabídne život, o jakém vždy snila. Ale nový svět není zdaleka takový, jak se na první pohled zdá, a čím více v něm Belle tráví času, tím těžší je ho opustit. Napínavé příběhy se nás zmocní a už nepustí, a jakmile je Belle zakleta v této knize, možná už z ní nikdy nenajde cestu ven. Zajímavé. Belle, která je zakletá v knize, zatímco žije u zvířete. Zvláštní příběh.

Nakladatelství: Egmont

Počet stran: 304

Autor: Jennifer Donnely

Komentáře

kofi(Poradna pro holky)

Já doporučuju knížku Škola dobra a zla .
Mám ji doma asi 4krát jsem ji přečetla a furt mně nepřestává bavit smajlsmajl
Je v ní až moc fantazie na moji hlavičku smajl

kofiTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.