Říše divů

Názory tří + jedné hráček...Druhý díl!

Takže ahoj sušenky! Ano, je to tak, máme tady druhý díl Názorů tří hráček! S radostí oznamuji, že na dnešním článku se podílely:


Madeline Stella Hatter

Vladěnka


Damaris Harris


sonata


No, a samozřejmě já, protože jinak byste tenhle článek nečetli....



Zvídavé otázky

1) Klasika...Jaký máš názory na trend dnešní společnosti? Točítka? (u normálních lidí známé jako fidget spinnery)
2) Máš nějaký životní vzor? (popř. osobu, která tě nejvíce ovlivnila, chtěla bys být jako ona)
3) Nejoblíbenější kniha/žánr/autor?
4) Jaká je tvá nejoblíbenější knižní postava, popřípadě postava z filmu nebo seriálu?
5) Máš nějakou svou ,,Síň slavných", prostě tvé nej ,,celebrity" (opět počítáme i neexistující postavy, nebo třeba youtubery)
6) Jak bys popsala svůj styl oblékání? (barbie, podivínka...)
7) Jaký máš vztah ke škole, svým spolužákům, učitelům a jednotlivým pčedmětům?
8 ) Jaké budeš mít vysvědčení? (nemusíš sdělovat konkrétní známky, můžeš odpovědět neurčitě, jako třeba "lepší než minulý rok", "dobré", "špatné", "mohlo by být horší")
9) Jaká je tvá role ve společnosti? (tvá třída, přátelé)
10) Poslední otázka....Máš ráda prázdniny?
  


Zajímavé odpovědi


   Vladěnka


1) Budu upřímná, tu věc totálně nesnáším. Ve škole ji mají úplně všichni a díky tomu si tam připadám jako blbec :D Kvůli tomu jsem si ho vlastně i chtěla jít koupit, ale nakonec jsem uznala, že mě bude na nic.

2) Ne, nemám.

3) Moje nejoblíbenější kniha je Lízinka, ráda čtu příběhy pro holky, ve kterých se může objevit i nějaká romantika a autor je Jacqueline Wilsonová.

4) Mám ráda Veroniku a Emmu ze seriálu Ulice.

5) Hana Holišová, Getthelouk, Kovy a holky z A cup of style.

6) Oblékám se jako normální holka, mám ráda spíš elegantní styl oblečení.

7) Spolužáci celkem jdou, docela na ně střídám názory, učitelé jsou opravdu skvělí a předměty celkem jdou, samozřejmě nějaké bych vymazala.

8)  Budu mít samé jedničky, takže je skvělé :D

9) Šprt, který se rád směje.

10) Ano, mám!
   



  Damaris Harris  


1) Hrůza. U nás ve třídě se s tím kluci snaží otvírat pivo, také mi do toho namotali vlasy.
2) Ani ne. Já jsem prostě já. Možná mě poněkud ovlivnila Melanie Martinez, protože jsem v sobě našla "skvělý" pěvecký talent, kterým ovlivňuji velké množství zavřených oken u našich sousedů...a taky se mi moc líbí její vlasy.
3) Sirotčinec slečny Peregrinové, mám ráda fantasy a taky zbožňuji J. K. Rowlingovou spolu s Harrym Potterem
4) Nejraději mám Severuse Snapea. V knize je úžasný a Alan Rickman ho ve filmové podobě dotáhl k dokonalosti. A za to že zbožňuji Dolores Umbridgeovou mě klidně ukamenujte.
5) Jéj....těch je Za herce je to určitě Alan Rickman. Jeho hlas v angličtině...
ze zpěváků mám moc ráda Dana Reynoldse (zpěvák skupiny Imagine Dragons). Má super příjemný hlas.
Ze zpěvaček jsou moje oblíbenkyně Sia a poslední dobou hlavně Melanie Martinez, protože má bombové texty (ne, není islámista), chytlavé písničky a líbí se mi její psychošílené chování a vzhled.
6) Můj šatník by se dal nazvat ,,černá kam se podíváš" a ráda nosím tzv. obojkové náhrdelníky přímo na krk, ale ne ty z Clarie´s. Mám ráda takové ty punkové s ostny a náramky zrovna tak. Boty jedině s podpatkem, nebo ještě lépe platformou a přeskami. Jsem taková ta holka, kterou když neznáte a potkáte ji na ulici, utíkali by jste, pokud by tedy byla o něco vyšší

7) Škola je těžká, kreativituubíjející a divné místo. Se spolužáky vycházím dobře, ale víc si rozumíme mimo školu. Předměty? Nenávidím tělocvik, výtvarku, Španělšinu, Němčinu, fyzika,...ale mám ráda chemii a Češtinu, sloh.

8) Budu mít nejlepší ze třídy, ale jen protože v tomhle věku na to už všichni kašlouna jsou rádi, že prolezou.

9) Jsem ta, kterou zná každý, ale já ostatní ne. Kendall (dvojče) je totiž hodně přátelská a každý si ji se mnou plete, nebo jim dojde, že jsem její sestra. Dokážu si utvořit přátele, ale až po delší době.

10) MILUJU prázdniny! Jediný čas, kdy můžu celý dny courat venku s kamarády, chodit v noci ven bez trestu, neučit se a spát do dvou hodin odpoledne. Navíc jezdíme zpátky do Španělska, takže uvidím své kamarády.


Melanie Martinez je super! Co se týče výtvarky, těláku, fyziky...máme stejný názor, co se týče oblíbených předmětů, také se shodujeme.

         




  sonata      


1) Podle mě je to fajn věcička. U mě je to fajn, protože to uklidňuje a baví mě s tím si točit.
2) Hm... pokud vím tak ne.
3) Moje nejovlíbenější knížka je Deník Mimoňky. Je to super knížka. Autora nevím a žánr asi... nějaký dobrodružný.
4) No, asI ta Nikki z deníku mimoňky.
5) Heh, to je těžší otázka. Možná zpěvačka Katy Perry.
6) No, já bych ho popsala do... Hezký? Nwm, nic mě nenapadá.
7) Vztah ke škole mám trochu pozitivný. Nemusím školu, ale je jinak trochu fajn. K mým spolužákům mám Dobrou. Učitelům, taky dobrý a k předmětům? Asi... hrůza! Nesnáším je!
8) Dobré. 1 a 2.
9) Asi odstrčená.
10) Jasně že mám. Prázdniny jsou best!


Souhlasím, Deník mimoňky je super knížka, přestože už mě tento žánr moc nebaví, číst to budu navždycky!

   




  Madeline Stella Hatter



1. Já mám na Spinner pozitivní názor, nejsem na nich závislá, ale baví mě s nimi dělat různé triky!

2. Já mám vzory , ale ne životní. Mám vzory spíše ve svých snech.
V kreslení mám talentovanou umělkyni Kristinu Webb. V herectví mám Ruprta Grinta a Emmu Watsonovou. Ve zpěvu mám Katy Perry.

3. Nejoblíbenější knihy jsou Přátelství plné koláčů, Deník mimonky můj vymazlený deník a deník mimonky Příběhy nerozumný poradkyně. Žánry mám dva Komediální a fantasy. A jako spisovatelky mám opět dvě, královnu knih J.K. Rowlingovou a Rachel Reneé Rusé.

4. Moje oblíbená knížní postava je Ron Weasly , je upřímný a mě přijde, že nevypadá špatně. A potom Nikki Maxwellová, je to prostě borka! Seriálová je Emma Svonová z bylo,nebylo, je to taky borka. A borka číslo tři je Rikki ze seriálu H2o stačí přidat vodu.

5. Ne nemám, Stellinka je moc líná aby sestavovala takovou megaultraextra složitou věc.

6. Nakupuju v takových obchodech jako New Yorker. Popsala bych se jako trendy nebo jednorožec. Trička s potiskem,šortky.

7. Já mám mou nejlepší kamarádku , Ale kluci jsou méně inteligentní..
Vztahy k jednotlivím předmětům.
Matematika - Negativní
Čeština - Neutrální
Prvouka - Neutrální
Výtvarka - Pozitivní
Tělocvik - Pozitivní
Hudebka - Pozitivní

8. Já mám vyznamenání! samé jedničky! #StelinkaJeNerd

9. Já Jsem ráda ve středu pozornosti. Ve třídě jsem docela oblíbená, Mám i nějaký rivalky.
10. Já je miluju!!!!!



    




No, jako vždycky se sem nacpu i já, jak jinak,že....

   

         Locika11 (já)


1) Protože jsem retard, tak tu blbost mám taky, že jo...Ale to moje ,,točítko" je mega cute a cool! Je růžové a jsou na něm obrázky hamburgerů, sušenek, hotdogů, .....Prostě super, ne?

2) Kovy. Ano, slyšíte (čtete) správně, možná to zní divně, ale já bych opravdu chtěla být jako on. Procestovat spoustu zemí, být chytrá, jít na vysokou, být pro někoho důležitá. Možná trochu naivní, ale ve svém věku mám snad na naivitu právo, ne?

3) Fantasy knihy, drsné knihy, složitější a těžké, spíše pro starší...., knihy z kouzelných světů...Takže Harry Potter a podobné věci, chci začít číst sérii Skleněný trůn.Dokonce jsem se našprtala názvy dílů! Skleněný trůn, Půlnoční koruna, Dědička ohně, Královna stínů + Krvavé ostří. Hodlám si v pátek (na školním výletu) první díl koupit.

4) Regina Mills/ Zlá královna! Jo, poslední dobou  jsem jí stále více posedlá...Je ze seriálu Bylo, nebylo, mám jí na zdi, na profilovce....Jo, a taky Hermiona.

5) Ano! O té zdi jsem už mluvila, že? Tak se k ní ještě jednou vrátíme. Z internetu jsem vytiskla obrázky mých celebrit a nalepila si je nad postel, jako důkaz mého žraní jich. (skutečně zvláštní věta) Takže:

Emma Watson, Defi, Kovy, Regina Mills, Taylor Swift. Škoda, že jsem si tam nedala vévodkyni Kate.

6) Občas používám "Belle Hollywood Style", někdy zase "Wolf Girl with kapuce Style" a tak to střídám. Ano, názvy jsou skutečně zvláštní, takže nebojte, nejste divní.

7) Moc spolužáků ráda nemám, učitelů taky ne, z předmětů snad jen češtinu, angličtinu, děják a občanku, školu jako takovou nesnáším, ale jsem šprtka. Prostě musím mít nejlepší známky, i když mě učení nebaví.

8) 3 dvojky, jinak jedničky. Žádný úspěch, ale na mojí škole...Jsme normální základka, ale používáme stejné metody a učebnice jako osmiletý gympl, v matice děláme něco, co bychom jinak dělali za rok, takže mám učebnice na rok dopředu :D Jinak mám lepší známky, než minulé pololetí.

9) Řekla bych, že "podivínka", "šprtka", "knihomolka", "ta tichá", "ta divná", a tak podobně.

10) Miluju prázdniny! Co jsem to vymyslela za otázku?  


           



Tak, to je pro dnešní článek všechno. V pátek se těšte na "Reportáž z obchoďáku", mezitím články neplánuju, ale možné je všechno.(U té reportáže mám totiž úvod už napsaný) Děkuji všem holkám, které na článku spolupracovaly a čau!

Loučí se,

Locika.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.