Říše divů

Back to School TAG - Všude samé oblečení

Ahoj, drahouškové! (sakra, to byla nejhorší věc, kterou jsem kdy pronesla. Jedna kamarádka teď všechny oslovuje jako drahoušky, takže mě nejspíš trochu nakazila. Inu, nevadí, zkusíme to znovu)

Ahoj, eh…,dívky?

(sakra, takhle nás ta kamarádka taky oslovuje)

No nic, úplně přeskočíme pozdrav a vrhneme se na to...

V životě každého z nás jsou určité události nevyhnutelné. A jednou z nich je například...návrat do školy. Ano, já vím. Už zase.



1. Do jaké třídy půjdeš?

S potěšením vám oznamuji, že tento rok jdu do deváté třídy.

Mám z toho celkem rozporuplné pocity. Z mnoha důvodů. Nazvala bych to zhruba "jedno peklo končí, další začíná". A přijímačky. A jéje, přijímačky. O ty vás nepřipravím, o těch článek bude taky. Jednou.



2. Co si oblečeš první den do školy?

Snad každý rok si obleču něco šíleného, čeho později lituji, ale letos ne. Letos jsem připravená. Letos jsem nakupovala v Primarku a když máte vkus (haha), rovná se to v podstatě odpoledni, kdy vám nejslavnější módní návrháři světa dávají zadara své nejlepší kousky.

Takže si představte bílo-černé proužkované tričko, vepředu zastrčené do kožené sukně, do které jsem se skoro nemohla narvat (ne jako obyvkle kvůli stehnům, ale kvůli zadku, chápete to?!) a k tomu drsňácké boty s nýty a nějakými těmi ostny. Vlastně takový outfit, který by si oblékl Dan Howell, kdyby byl holka.

Vypadá to líp než to zní, přísahám.



3. Na co se nejvíc a nejmíň těšíš?

Eh, na co se těším...? Možná tak na...eh, ne, nic mě nenapadá. Všechny události, na které se tento školní rok těším, nemají nic společného se školou.

A na co se netěším...řekla bych, že to bude ta učební stránka školy. A učitelé. A spolužáci. A denní panické ataky. A hrozný stres. Haha, to bude zase zábava. Směju se, až se za břicho popadám.





4. Co je tvoje nejoblíbenější část připravování se do školy?

Nakupování hadrů...?



5. V jaké třídě si byla, když si poprvé začala nosit makeup?

Bold of you to assume that I wear makeup.





6. Kde bereš inspiraci na oblečení do školy?

Hm. Mám pocit, že tento tag je spíše o oblečení, než o mé nenávisti ke škole. Inu, když už se ptáte...

Většinou si kombinace vymýšlím sama, ale občas se inspiruji i celebritami, popřípadě seriály. Takový styl Dana Howella se mi hrozně líbí (jak už jsem zmínila), ze seriálu jsou moje ikony například Jane Quimby nebo Belle French. Hm...na to by se taky dal udělat článek. Už vidím ten titulek (doslova, protože jsem ten článek už nadepsala jako koncept na blogu) "Nejstylovější postavy"....



7. Jaké školní pomůcky nakupuješ nejraději?

Dříve jsem ráda nakupovala sešity. Nevím, proč. Měla jsem ráda hezké nové pastelky, kufříky a propisky. Teď mě mamka musí nutit i do nové aktovky, přestože jsem si na tu starou neustále stěžovala.



8. Kde nejraději školní pomůcky nakupuješ?

....má cenu se k tomu vyjadřovat? Opravdu nejsem ten typ, co si zajde do Tigeru nebo něčeho podobného a kreativně se tam vyjádří. Nebo taky jo. Nakoupila bych tam tisíc blbostí, které bych používala první dva dny a pak na ně s radostí zapomněla.





9. Budeš nosit do školy batoh nebo kabelku?

Batoh. Jedině batoh. Jak někdo může všechno narvat do kabelky?! Znám takové lidi, ale...sakra, mám jednu kabelku a do té bych nenarvala jedinou učebnici.



10. Jaké tři nekosmetické věci musíš mít sebou do školy?

Co já vím, telefon, klíče a knihu? Nebo třeba, já nevím, učebnice, penál, sešity...? To se tak většinou do školy nosí, víš, drahý TAGu?



11. Jaké tři kosmetické věci musíš mít sebou do školy?

Tenhle tag je záludnější, než si ho pamatuju. Vždyť já nenosím ani deodorant na tělák, tak jaká pak kosmetika? Jako jo, občas nosím jelení lůj, když mám suché rty, ale...



12. Jaký je tvůj rychlý účes do školy?

Eh, žádný? Chci říct, nosím hlavně rozpuštěné vlasy. Na tělák si dělám velice jednoduchý, velice rychlý a ošklivý culík, ale jinak účely absolutně nezvládám.





13. Co nejraději a nejčastěji nosíš za oblečení a jaké doplňky tento rok plánuješ nosit?

A jsme zas u toho! Lidi, škola fakt není jen o oblečení! Ach, ta dnešní mládež...

Ale když už se ptáte, plánuji nosit zhruba to, co vždy. Takže úplně všechno. Všechny styly, všechny druhy oblečení. Šaty, sukně, džíny, trička, mikiny, kabáty, saka, kalhoty, kraťasy, tílka a svetry....



14. Jak vypadá tvuj batoh?

Víte, že ani nevím? Je tedy nový, takže aspoň má funkční zip a nemá v sobě rozpatlané ovoce, které jsem nesnědla. Nicméně, vím, že je šedý....

Ano, to je opravdu vše, co si pamatuju. Víte, co, já si chtěla pořídit jeden úplně hustý z danandphilshop.com, jenže mi bylo řečeno, že je "malý", "nepraktický" a "nevýslovně odporný". Pff.


   


No, pokud by se ve škole řešilo tolik oblečení jako v tomto TAGu, hned bych tam chodila radši. A co vy? Jak se těšíte do školy? Je mezi námi vůbec někdo takový? (teda, já vím, že je, bratr již zmíněné kamarádky se údajně do školy těší. Prý až se zase uvidíme. Eh)

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Taky jsem si chtěla pořídit nový batoh. (Možná jsem ti o tom už říkalasmajl) Jenže jsem moc líná a tak... Jako ne že bych nový batoh potřebovala, ale ten můj se mi fakt nelíbísmajl Šedý a praktický...

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.