Retardovaný Svět Mé Fantazie

Příběhové postavy 3.díl

Ahoj !!! Nemám moc času takže rychle na to :)


Haru Marke (My school days - Moje školní dny - /hlavní postava/)

Jméno: Haru Marke

Věk: 15

Původ: město Sasaki

Hodnost: student 1.ročníku, kluk z knížky


Minulost: Haru vyrůstal se svým starším bratrem.Jeho bratr byl pro něj to jencenější co měl, vychovával ho,staral se o něj a byl vždy při něm.Jeho rodiče zemřeli před několika lety, když byl Haru na základce.Dnes žije sám se svým bratrem v malém bytě.


Schopnosti: Ohledně jeho schopností se dá říct jen tohle je to "dokonalost sama".Někteří jeho přátelé a spolužáci ho proto z legrace nazívají kluk z knížky.Tahle přezdívka mu vznikla už na základce, když ve třídě četly knihu o dokonelém chlapci,který se Haruovi dost podobal atˇ vzhledem nebo osobností.Zkráceně vše na co Haru šáhne mu jde !!! Má také skvělé tělesné dovednosti i školní znalosti.


Přítelkyně: nikdo 
Nej.kámoš: Max,Matty,Jack,Toby
Nej.kámoška: Alex,Jinx,Marry,Lilinett,Mili,Maka,Christa
Chlap,kterého nesnáší: nikdo
Ženská,kterou nesnáší: Turikki (nelíbí se mu že pořád otravuje jeho přátele a utahuje si z nich a hlavně z Christy)


Vztahy: Haru je zamilovaný do Christy !! Od prvního okamziku kdy ji uviděl.Jinak je též oblíbený u obou pohlaví jako Toby. Jako svého nej nej kámoše bere Tobyho,ale také ho nazívá svým rivalem a rád s ním ve všem soutěžía snaží se ho ve všem předehnat a být lepší než on (je tím doslova posedlí).Je ale na venek a taky uvnitř moc milý a přátelský, jehnoduše je nevinný a roztomilý, ale když jde o jeho přátele nestraní se udělat i ty největší opatření npř.:prát se,někomu vážně ublížit.


Takže lidi chcete se seznámit ještě s nějakou postavou? napište do komentů.A mám už začít psát tu povídku? Vše je jen na vás :D

PAPA :3 :3

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.