Retardovaný Svět Mé Fantazie

Sestry - 3.díl Nový spolubydlící

Čauky po dlouhé, dlouhé době jsem se rozhodla napsat další díl povídky Sestry. Moc se omlouvám že je to tak krátký, ale já velmi škodolibá osoba to chtěla utnout v tom nejlepším (ani to není moc zajímaví XD)Takžéé...mi do komentářů můžete napsat co by asi Miky potřebovala :P Doporučuju přečíst si i ostatní díly a osvěžit si pamětˇ a přečíst si alespoň konec 2.dílu :D

1.díl

2.díl


Kapitola 3. Nový spolubydlící


Dům Sáry – (Sára)


„Cožeee??“zařvu.“To myslíš jako vážně? Děláš si ze mě srandu,že jo?! To není pravda!!! JÁ. NEMÁM. SESTRU!!!!!“řeknu tak aby každé slovo bylo dost jasné.“Čarodějka, která mi vlétla do pokoje….ČARODĚJKA……SESTRA ?!“ Pomalu si uvědomuju co se tu děje.

To je snad špatný vtip, proběhne mi hlavou.“To není možný jsem jedináček…NE prostě NE!! Neveřím…“ale pak mi dojde že jí věřím že je to čarodějka, ale že je moje sestra to už jí nevěřím?To je celý divný, nechápu to, prostě nechápu.

“Máš vůbec nějake důkaz?“Prosím uklidni se je to pravda, sice máš pravdu, nemám žádný důkaz. Nezbývá ti nic jinýho než mi věřit.“řekne a čeká na mou reakci. Já se jen s nedůvěrou zamračím, ale nakonec přikývnu.“Fajn,fajn dobře, věřím ti…“řeknu nejistě.“Ale sestro nebo sestři nebo dokonce sestřičko ti říkat nebudu a ani ty mě, jasný?“pronesu se zdvyhlou pestí.

“Opravdu?“zeptá se Miky nevěřícně“Juchůůůů!“zakřičí nahlas a radostí skáče do stropu.“Takže, Sáro kde můžu spát?““C-Cože? Co to tu meleš za blbosti? Nic takovýho, u nás bydlet nebudeš!“řeknu a rozmáchnu se, abych jí ukázala okolí.“Ale jakto? Kde bych teda měla bydlet?“řekne s nafouklími tvářemi“To je mi fuk, jdi si bydlet kam chceš.“

řeknu a tvářím se nezaujatě.“Fajn a co kdybych ti za to že tu můžu bydlet splnila jedno přání, co? Jsem čarodějka takže ti můžu splnit co chceš.“vypne hrudˇ a poklemási ji a tváří se jako by vládla světu.“Hmm, jedno přání od čarodějky a jaké koliv..haha tak fajn, beru to!“zakřením se a už si v mysli vybírám své tajné přání.

“Ale má to ještě háček.“zvedne jeden prst.“Co? No a jakej?“zeptám se“No, můžu tu být jen pár dnů, přibližně tak 10 až 15 dní potom se musím vrátit do světa Bohů-„No a co má být?“skočím jí do řeči.“Nemohu se vrátit jen tak, k otevření brány je třeba provést velmi složité kouzlo. A k tomu kouzlu potřebuji….. 

-------------------------------------------

Tak co vy na to? Doufám že si alespoň někdo přečetl ty mí kecy nahoře a napíše nějaký komentář co by asi Miky potřebovala.

PAPA :3 :3


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.