Retardovaný Svět Mé Fantazie

Dopis by Lucka

Ahojky jsem zde!!! Tedˇ tu mám takovou malou vecičku ,kterou napsala moje kámoška Lucka (nesmím zveřejnit příjmení..)takže opakuji tohle není MOJE !! Vešketou chválu nebo kritiku vyřídím jí :) :) Já i ona doufáme že se bude líbit :3

------------------

Kdyby Bůh na chviličku pozapomněl, že jsi hadrová loutka a daroval by ti kus života, snažila by ses ten čas využít co nejlépe.

Možná bys neřekla všechno, co si myslíš, ale dozajista bys sis rozmyslela, co říct. Věcem bys přikládala hodnotu ne podle toho, co stojí, ale podle toho, co znamenají.

Spala bys málo a více bys snila. Mám zato, že když zavřeme oči, každou minutou ztrácíme šedesát vteřin světla. Pokračovala bys v chůzi, když se ostatní zastaví. Probouzela by ses, když ostatní budou spát. Každý chce žít na vrcholku hory a nechápe, že skutečné štěstí spočívá v tom, jak ji zdolává, když stoupá.

Naučil jsem se, že když novorozeně poprvé sevře do pěstičky prst svého táty, lapí ho tak navždy.Naučil jsem se, že člověk smí na jiného shlížet shora pouze tehdy, když mu pomáhá postavit se na nohy. Říkej vždy, co cítíš, a konej tak, jak myslíš. Zítřek nemá jistý nikdo, ať mladý či starý.

Dnes jsi možná naposledy s těmi, které miluješ. Nečekej na nic, protože nebude-li žádné zítra, litovala bys, že sis neudělala čas na úsměv, objetí.

Buď nablízku těm, které miluješ. Opakuj jim, jak moc je potřebuješ. Měj je ráda a chovej se k nim hezky. Žádám tě o tak málo a přesto pro některé to může znamenat dost.
                

Konej dobro, než tvá cesta skončí.


To je vše :3 A jen tak mimochodem další díl Sester bude...no,ehm..za dlouhou dobu, protože mám jen 5 řádků (a nemyslím že by to někomu stačilo) nevím přesně kdy,ale do max. 2 týdnů to bude :D Všechny vás já i Lucka zdravíme :D PAPA :3 :3

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.