Retardovaný Svět Mé Fantazie

Sestry - 2.díl - Kdo sakra jsi?

Ahojkýýý nebudu to zbytečně okecávat a jdeme na to.A ano ti co četly Dopis tak vědí (možná)že tohle mělo vyjít až tak za 2 týdny.Změna plánu!Rozhodla jsem se k tomu dokopat na napsat něco kratšího.Doufám že se bude líbit a budu ráda za každé plus++ nebo koment :)


Kapitola 2. Kdo sakra jsi?


Dům Sáry – (Sára)


„Jsem domáááá“Zakřičela Sára znuděně a hodila tašku na pohovku.“Doufám že ještě něco zbylo od večeře..“Dokoulím se k lednici a otevřu ji, vevnitř není skoro nic než 2 jogurty,sáček dětských mrkviček a něco co vypadá jako….salát?“Proč,sakra máme v ledničce dětský mrkve?Žádný dítě tu není a pokud vím tak ta líná kočka co nám pořád leží před domem nic takovýho nejí.


“S prázdným žaludkem vyšplhám schody a doplazím se do pokoje.Jen tak si lehnu na postel a koukám do stropu,asi zase čekám že se něco zvláštního stane,ale to se nikdy nestalo,můj život je nudnej a nezajímavej.


S depresí se otočím na bok a začnu přemýšlet o smyslu života.Ze střechy se najednou ozvou divné zvuky,takové zvláštní zachtání a skřímání….po chvíli to,ale utichlo.


“Co to mělo ksakru bejt?““Nějakej nezvanej host nebo ta tluská kočka zase vylezla nějak na střechu.“Okno se najednou otevře a vyvalí se silný proud větru.“Co to..?“V mím pokoji najednou stojí nějaká divná holka s dlouhýma hnědýma a rozcuchanýma vlasama a v bílejch šatech bez bot.Kouká na mě jako bych byla královna a skromě se choulí u okna.


“Kdo sakra jsi?“Zařvu přes celej dům až to musí slyšet i sousedi.“Prosím nekřič,nechci ti ublížit.“Vyhrkne na mě milím a neviním tónem jako by jsme byli ty nejlepší kámošky.


“Jak nemám asi křičet,když mi právě nějaká cizí holka vlítla do pokoje oknem!“Rozlobeně se na ni zadívám.V hlavě mi lítaj myšlenky, i o tom že je i celkem hezká a vypadá vážně mile,ale tu myšlenku že bych se s ní mohla zpřátelit rychle zaženu.


Je to přece NARUŠITEL!!!! A ten musí hned zmizet! Měla bych je vykopnout a klidně i tím oknem! Copak má právo na to mi bez ohlášení vtrhnout do pokoje?! NE !


„Hele,prosím uklidni se já jsem Miky.“Řekla mile a s úsměvem.“Jsem čarodějka ze světa Bohů.““Cože?“Skočím jí do řeči a koukám jak kdyby mě přejel kombajn.“Ty že jsi čarodějka?No jo,to sotva.“Opravdu“Brání se“jsem čarodějka a dokážu ti to.“


Rozmáchne se,dá ruce nad hlavu a v rukou se jí z ničeho nic objeví žlutá zář.Nemám slov,koukám na ni s úžasem.“A tedˇ koukej…“Dá ruce od sebe a žlutá zář se začne “toulat“ po mém pokoji je to nádhera.Záře čím dál tím víc zrychluje a vytváří krásný prach,který mi dopadá na tělo i na nos.


“Wow,to je nádhera.“řeknu úžasle.“Jak si to udělala?“Hned se na ni zaujatě podívám.To se u mě moc často nestává že mě něco zaujme,ale tohle..to je super.


“Hm…jsem ráda že se ti to líbí.“Řekne Miky vesele.Asi bude jeden z těch typů co jsou věčně veselí a pozitivní,proběhne ni hlavou.Jen z pohledu na ni jen září radost.“Jo,a mimochonem já jsem Sára.“Představím se.


“Já vím“řekne“Víš?“divím se jí.“Jo,vím.No totiž kromě toho že jsem čarodějka..“Uhm,to je super,takže si i něco víc?“Zeptám se jí ironickým tónem.“Jo,něco víc..“stále nechce dokončit větu.“No,a co víc?“ptám se trochu nedočkavě zvědavá co z ní vypadne.“Jsem tvoje sestrá!!!“Zakřičí na vrhne se mi kolem krku. 

 Dám vám sem přibližnou podobu Miky a Sáry a říkám PŘIBLIŽNOU!!!

Miky:


Sára:


To je vše mý přátelé prosím komentujte a dejte hlavně plus++

PAPA :3 :3

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.