rady tipy atd.

Nej hry a písničky

CAWTE mám tu nějaké hry a písničky  které by se vám mohli líbit:

 

HRY:

1. Horse Haven- Tato hra je hlavně pro milovnice koní (já jí nejsem) prostě tam máte asi 3 farmy. Hned na začátku dostanete jednu farmu v USA + jednoho koně. Pěstujete si tam zeleninu, chováte koně (ty koupíte v marketu), páří te je a získáváte nové druhy a jezdíte závody. V nějakém levelu (nepamatuji jakém :D) dostanete farmu ve francii. Tam pěstujete jablka, pečete nějaký ty blbosti (nevím název :D),a otevře se vám tam nádraží kde můžete přepravovat různé koně. Ale o 3 farmě v Německu nic nevím protože se mi ještě neotevřela (lvl 16)

2. Geometry dash- Tuto hru určitě všichni znáte :D. Jste malá kostička (s nějakými vzory) a   skáčete přes překážky. Nejhorší ale pro mě zábavné je když prohrajete protože to hrajete (ten lvl) od znova :D. Ale máte tam víc levelů čím dál víc těžší.

3.Magic fluids- Tato hra je velmi uklidňující. Prostě se vám ukáže černá obrazovka a když na ní přejedete prstem tak za tím prstem se vlastně objeví barevná čára která se postupně "vypaří". Samozřejmě mám stáhnutou něco jako DEMO takže je tam plná verze za peníze. V nastavení si dáte velikost a jaký druh chcete.

PÍSNIČKY: 

1. New Americana -Halsey

2. Těžký váhy-Ben

3.Smell like teen spirits- Nirvana (tu miluju)

4. Bring me to life-

5.Someone like you, hello- Adele

6. Uncover- Zara larson

7. Super girl-Anna naklab

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.