Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
Pes Bolt
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Theme Hotel
Hra - Theme Hotel
Video se načítá
Music Festival Clawdeen Wolf
Hra - Music Festival Clawdeen Wolf
Video se načítá
Plumet
Hra - Plumet
Video se načítá
Jewel City
Hra - Jewel City
Video se načítá
Plants vs Zombies
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Run Ram Run
Hra - Run Ram Run
Video se načítá
Air Element
Hra - Air Element
Video se načítá
Nefera de Nile
Hra - Nefera de Nile
Video se načítá
 

Purgle Art

FNaF Story - Foiled Evil

Čau!! Dneska tu mám pro vás další díl FNaF Story!! x3 Yay!! x3 No tak jsem se rozhodla!! xD S tou ilustrací xD Někdy tady bude a někdy xD No tak jdeme na too!!




Jimmy hledal Purple Cove. Za jednu noc si pizzerii nemohl předci celou zapamatovat. Purgle se podívala vedle sebe. Jimmy nikde. Rozhlédla se a uviděla jeho ocas v chodbě u hlídače. Ihned se za ním pustila. Vzala ho a honem do dotáhla k Purple Cove. Jimmy byl nový a tak ještě nebyl zvyklí tak rychle usnout. Čekal až se vypne. Ale nic. Co se stalo? Pomyslel si. Když v tom si z poměl, jak hledal Purple Cove tak uklouzl po krabici sýrové pizzi, spadl na záda a asi mu vyletěl čip s automatickým vypínáním. Dveře se rozletěli a do pizzerie vtrhli děti. Jimmy se lekl ale nemohl nic dělat. Byl naprogramovaný na pohyb co byl v dalším čipu který mu naštěstí taky nevyletěl. Jen sledoval a poslouchal děti a animatronici. Příští noc....Když konečně uslyšel zacvakání zámku tak otevřel oči. Šťouchl do Purgle ''Co se...děj..ee??,, řekla ospale. Jimmy se zamračil. ''VSTÁ...!!,, odmlčel se. Podíval se dozadu. Uviděl tam gramofon. ''VSTÁVEJ!!,, zakřičel pořádně do něj až se pizzerie otřásla. Purgle sebou škubla. Když uviděla Jimma jak má v ruce gramofon a mračil se na ni. ''No koneč..,, odmlčel se a podíval se na Purgle. Ta celá zrudla a zatala pěsti. ''Ou.,, řekl Jimmy a začal utíkat. Purgle se za ním chtěla pustit ale ovládla se. ''Jen počky.,, řekla potichu a šla dělat svoje aktivity.




Fredbear si utřel z čela světe šedou vodu (Pot animatroniců). Springtrap se podíval. ''Jak to jde??,, zeptal se. ''Už jen půlka kostýmu a bude to.,, odpověděl Fredbear. O hodinu později......Na stole seděli tři nový aniamtronici. Zajíc a dvě lišky. ''Jak jim budeme říkat?? Služebníci??,, zeptal se se smíchem Springtrap. ''Ten zajíc bude Zajcu, ta bílá liška Max a ten černý lišák Ninja Foxy.,, odpověděl Fredbear. ''Máš ovládání??,, zeptal se Springtrap. ''Ano. Jen je ještě vypustit do pizzerie a rozbít!!,, vykřikl zlověstným hlasem Fredbear. Stiskl červené tlačítko na ovládání a animatronici se spustili. ''Ahoj!!,, vykřikli a podívali se na sebe. ''Co to?? Mají říkat Ano, pane!,, řekl vytočeně Springtrap. ''Jsou v přátelském modu ale až stisknu tohle tlačítko tak se s nich stanou vražední a zlí animatronici!.,, odpověděl klidně Fredbear.




Příští noc......Fredbear se portnul do skladu z krabicí v které byli tři animatronici, zatím vypnutí. Když je z ní vyndal posadil je vedle sebe na stůl v opravní místnosti. Jak je vybalil vzal si zase krabici a portnul se zpátky. Když bylo 12:00 animatronici se probudili a jako vždy šli zabít nočního hlídače. Chica s Toy Chicou otevřeli dveře od odpadní místnosti a zakřičeli. Když k nim přiběhli ostatní animatronici nestačili se divit. ''Další nový kamarádi??,, řekl udiveně Foxy. ''Super!!,, vykřikla Mangle. Nový animatronici se probudili. ''Ahoj!!,, vykřikli a postavili se. ''Ahoj!! Jak se jmenujete??,, zeptali se normální animatronici. ''Já jsem Zajcu.,, představil se modrý zajíc. ''Já jsem Max.,, řekla bílá liška. ''A já jsem Ninja Foxy.,, dodal černý lišák s fialovou páskou přes oko. Potom se celou noc seznamovali. Blížilo se 6:00....Lassie se už šla připravovat do Girl Cove. Když v tom si něco uvědomila. Vylezla na pódium. ''Hej!! Kam dáme Zajcua, Max a Ninja Foxyho??,, vykřikla. ''Zatím budou v odpadní místnosti.,, řekl Freddy. ''Ale né!! Už je 5:59!!,, vykřikla Toy Chica. ''Všichni na místa!!,, dodala ještě. Stihli to právě v čas.



Příští noc....Fredbear sledoval speciální kamerou život ve Freddy Fazbears Pizza. Na stole měl i ovládání. Přišel Springtrap. ''Tak kdy to konečně zmáčkneš??,, zeptal se nervozně. ''Až přijde čas.,, odpověděl klidně Fredbear. Zajcu se jen tak procházel po pizzerii a prohlížel jsi jí. Prohlížel si každý kout. Když v tom došek Purple Cove. ''Halo?? Je tam někdo??,, zeptal se. Opona se rozhrnula. A z ní vyšla Purgle, zrovna vyleštěná (Ano, jedna z Purgleiných vlastností je Perfekcionalistka xD). ''Ah. Ahoj!! Ty jsi Zajcu, že??,, řekla překvapeně. ''Ano to jsem já a ty jsi Purgle.,, odpověděl. ''Yay!! Ty si pamatuješ moje jméno!!,, řekla. Potom se celí večer seznamovali. Max potom něco kutila v odpadní místnosti. Vadil jí její hák ale zase se jí na ní líbíl. Když vyšla z odpadní místnosti chtěla něco napsat ale měla hák na pravé ruce a levou psát..hm,,to by dopadlo špatně. Tak si ho jednoduše spravila. Hák si mohla přendat z pravé ruky na levou. Byla strašně zvědavá co je za šedými dveřmi které nevedli ven. Pootevřela je o rozsvítila. Byla ve skladě! Chvíli se rozhlížela. Pak se vydala dolů po schodech. Na jednom z nich ležel šroubek na který boužel šlápna a spadla. Když dopadla tak jí s těla vypadla karta dálkového ovládání. Právě kolem šli Ninja Foxy se Zajcuem a Purgle. ''Co to bylo??,, zeptala se udiveně Purgle a otevřela dveře od odpadní místnosti. Zajcu jen naznačil že neví. A Ninja Foxy pokrčil rameny. Když Purgle otevřela dveře kluci se spali první a jak se tam cpali tak spadli za Max. Taky jim vypadla karta na ovládání. Purgle hned zavolala ostatní aby jí je pomohli vytáhnout a opravit. Když je konečně položili na stůl tak je Toy Freddy, Freddy a Marionette začali opravovat.



Když je opravili tak bylo 5:58. ''Všichni na místa!!,, vykřikl Freddy a pádil na Show Stage. Příští noc...Fredbear zavolal Springtrapa. ''Hej!! Springy pojd sem!! Už jdu zmáčknout to tlačítko. Ze dveří vyletěl Springtrap. ''Jo, konečně!!,, vykřikl a popadal dech. Fredbear si vzal do ruky ovládání a zmáčkl tlačítko. Nic. ''CO JE TÍM!!,, vykřikl rozzlobeně Fredbear. ''ONO  SE TO ROZBILO?!,, začal řvát ještě víc Springtrap. Max se probudila a chtěla jít za Ninja Foxym. ''Ahoj, Ninja Foxy!!,, pozdravila ho. ''Ahoj, Max!!,, odpověděl. ''Půjdeme zabít nočního hlídače??,, zeptala se ho. ''No to víš že jo!!,, vykřikl a až se chystal vyběhnout. ''Počky!! Musíme ho překvapit!!,, řekla a zastavila ho. ''No, dobře.,, odpověděl zklamaně.


                                                         To be continue.........

Líbí lo?? Tak to je dobře!! Čau!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.