Murphyho zákony 5
Hra - Murphyho zákony 5
Video se načítá
Kids Sweet Chocolates
Hra - Kids Sweet Chocolates
Video se načítá
Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
Anna Frozen Real Haircuts
Hra - Anna Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Idiot test - zábavný test
Hra - Idiot test - zábavný test
Video se načítá
Winx Club Fashion
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Pony Game
Hra - Pony Game
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
Horseland Dress Up
Hra - Horseland Dress Up
Video se načítá
My Little Pony Dress Up
Hra - My Little Pony Dress Up
Video se načítá
 

Purgle Art

FNaF Story - War of Love - 2.část

Hoblit lidi!! Hlásí se vám Purgle s FNaF Story!! Ano já vím minulí díl byl HODNĚ, ale HODNĚ krátký takže tu mám pro vás další část x3 Jdeme na to!!



Foxy si povídal s Roarem který právě vytahoval něco z krabice. Byly to světélka. ''Nechceš pomoct??,, zeptal se Foxy. ''Jestli chceš a nebude tě to otravovat tak ano.,, odpověděl Roar a usmál se. Foxy mu přidržel žebřík aby náhodou nespadl. ''Díky, Foxy!!,, řekl Roar a začal věšet světélka. Přišla Mangle. ''Ahoj, kluci!!,, pozdravila je. ''Čau, Mangle.,, řekl Foxy. ''Jo čau.,, dodal Roar. ''Co je?? Ty jsi dneska špatně vstal??,, zeptala se Mangle a dala ruce v bok. ''Né!! Jen se musím soustředit.,, řekl Roar a otočil se na ní. ''A v čem soustředit?? Jenom věšíš světélka.,, odpověděla Mangle. ''Ano!!,, vykřikl Roar a zase se otočil k světélkům. ''Klidně to udělám za tebe!!,, vyzvala ho Mangle. ''Ale, toto je práce pro chlapy.,, namítl Roar. ''No dobře když je to pro chlapy tak já tedy půjdu.,, řekla Mangle a odkráčela. No počkej!! Pomyslela si.



*Příští noc* Zajcu se probudil jako první. Hned jak se protáhl běžel ke kuchyni. Zavřel a zamlknul dveře. Rozsvítil a vytáhl Purgleina plyšáka. Položil ho na kuchyňskou linku. ''Ahoj, Purgle.,, řekl plyšákovy. ''Chci ti něco říct už..už..od chvíle co tě moje oči po-poprvé viděli. Mám tě rád!!,, vykřikl a plácl se do čela. ''Pane bože!! Já jí to nikdy neřeknu.,, řekl si. Když v tom někdo zaklepal na dveře. ''Zajcu?? Jsi to ty??,, ozval se ženský hlas. ''Purgle??,, zeptal se. Odemknul dveře. ''Ano to jsem já!!,, vykřikla Purgle když ho spatřila. ''Co je??,, zeptal se udiveně Zajcu. ''Koho máš rád??,, zeptala se vy zvídavě Purgle. ''Nikoho!!,, vykřikl Zajcu a odešel. Purgle měla blbí pocit, naštvala kámoše, dobrého kámoše. Byli jí na nic a proto raději zalezla do Purple Cove.



*O 4 hodiny později* Lassie roztáhla závěs. ''Co je Purgle??,, zeptala se. ''Ale nic.,, odpověděla Purgle která seděla v rohu. ''Ale jak tě znám jsi vždycky veselá a ted si nějaké skleslá.,, řekla s obavami Lassie. ''Víš Lassie já jsem naštvala Zajcua a ted jsem na sebe naštvaná.,, odpověděla Purgle smutným tonem. ''Ale to nic.,, řekla Lassie a obejmu la ji. *Mezitím* Goldie se podíval na Springtrapa který něco kutil na stole. ''Co to děláš??,, zeptal se. ''Něco co to všechno ukončí.,, odpověděl tajemně Springtrap a podíval se na Goldieho. Ta věc vypadala jako obří pistole.


Tak co?? Líbí lo?? Tak nezapomen napsat nějakej koment!! Hoblit!! xDD

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.