Where's Derpy? 2
Hra - Where's Derpy? 2
Video se načítá
 

Purgle Art

Five Night's At Freddy's - Story - Old Memorie's

Čau!! Dneska je tu další díl FnaF Story!! Tak co těšíte se??? Nebo ne??? Dobře už to nebudu napínat! Jdeme na to!!


V minulém díle jste četli......

Freddy představil Toy animatronicům: Golden Freddyho a Marionette............'' Ve Springtrapovy je ta fialová příšera,, řekla Marionette..............Otevírání Freddy's Fazbear's Pizza.


Bylo 12:00 večer, animatronici se začali zase pohybovat volně po Pizzerii. Goldie byl v kuchyni kde nešel kamerový systém a v pohodě si četl Freddy's New's. ostatní animatronici se snažily zabít Night Guarda, nebo mu nějak vybít baterku, aby ho Freddy zabil! Goldie uviděl v novinách starý obrázek Springtrapa a sebe jak vystupují ještě v Pizzerii a hrají dětem pro radost. To byly zlaté dny! Pomyslel si. Když v tom se ozval Foxyho jumpscare! Goldie šel do kanceláře Night Guarda a uviděl jak mu Foxy dává masku Freddyho. '' Super Foxy! Dobře si ho zabil.,, řekl Goldie, '' Ale to byla maličkost. Lassie a Chica mi pomohli.,, odpověděl Foxy. Goldie zase odešel do kuchyně si lehnou. A začal vzpomínat na Golden Day's, na Springtrapa a na ti zlaté časi. Jak oba dva hráli dětem, jak si to užívaly a jak je zavřeli do sklepa. Goldie vzpomínal jak Springtrap chodil s Chicou a jak je potom rozebrali (Chicu, Bonnieho, Freddyho a Foxyho). Když v tom zaslechl zvonek. Otevítaní Freddy's Fazbear's Pizza!!

                   To be continue


Tak co?? Líbilo? Nezapomen dát plusko aby jsem věděla že mám pokračovat!! A hrozně vám děkuji že dáváte pluska a že se vám to líbí!! Čau!!


A tady je nějakej Gif pro srandu:

XDD






  

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.