Psychopatíkův Blog :33

Novinky ve zkratkách

Včera jsem byla s přítelem na pikniku :) Šli jsme na výlet asi 25 kilometrů XD Ale bylo to moc fajn, a pak jsme se trošku vykoupali i ve Vltavě XD Teda spíš já, protože já musím vždycky všude do každý vody XD 


Bylo to moc krásný, na pikniku jsem nebyla roky :3 Taky od znova koukáme na Pokémony a je to hrozná nostalgie XD Jakej je váš oblíbenej Pokémon? :p Napiště :3


Jinak, mám konečně brigádu, dělám v Genesis, to je, jestli neznáte, takovej ten sekáč, kde maj všechno za 49 nebo 29, vlastně sama nenakupuju nikde jinde.

Práce je to fajn, i když dost lítačka, ale tak to mi nevadí, jsem ráda v pohybu :) Navíc můžu dělat 6 nebo 7 hodin, což mi vyhovuje, protože nezvládám dělat třeba 12ctky a popravdě ani 8smičky, takže jsem ráda, že mám možnost dělat kratší směny.


Je to tam celkem fajn, nosím, rovnám, věším a upravuju hadry, sice se nalítám a nanosím, ale jinak tam mám celkem klid, vlastně si jenom dělám svoje, nosím oblečení, zpravuju věšáky atd., nikdo mi do toho moc nekecá, a pokud sama nechcu, nemusím se s nikým moc bavit. I když fajn a zábavní lidi se najdou a s těma ráda pár slov prohodím. A mám skoro stovku na hodinu čistýho, což jde :) 


Takže o práci si už nemusím dělat starosti, a když náhodou nebudu směny nebo ještě večer můžu chodit uklízet za 140 cukrárnu. Jinak nějaký extra plány na léto asi nemám, možná pojedu na Advík, ale akce jako Master of Rock nebo jiný takový letos vynechám, popravdě, nějak se na to necítím... Navíc už to není jako dřív.

Co vy? Máte něco speciálního na prázdniny? Mě čekají nejdelší prázdniny v životě, pak nastoupím buď na pajdák ( Pokud vyjde odvolání) a nebo na naši Vyšší odbornou na sociální činnost.

Taky reálně plánuju tetování, ale bojím se, takže s tím furt váhám XD A taky změnu jména. Přijímení určitě a u toho jména si nějak nejsu jistá, přece jen je to... Trochu jako si brát identitu, ale faktem je, že na svoje jméno mám vyloženě alergii, a mohla bych si nechat svoje druhý. ( Mária)

To je asi tak vše, užívejte léta, a napište mi toho pokémona :p

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Riolu, Riolu je úplne úžasný cute Pokémon. ♥ xd

A ja budem cez prázdniny doma, ako inak. Čiže asi tiež niečo ako najdlhšie prázdniny v živote? xd

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.