Psychopatíkův Blog :33

Jack Rozparovač

Tahle tajemná osůbka mě svým způsobem vždycky ohromně fascinovala

Jack Rozparovač je samozřejmě jen přezdívka, kterou si sériový vrah vytvořil. Vraždil převážně v chudé anglické čtvrti Whitechapel na konci 19.stol. Jako Jack se podepisoval, když se v dopisech k vraždám údajně přiznal.

Neví se, kdo to byl, tím pádem je neznámé i datum  a místo narození. Ovšem některé zdroje uvádí, že byl narozen 26.11. Ale to nemůže nikdo vědět, když se neví, kdo to byl.

Jeho oběťmi byly ženy, prostitutky. Typické Rozparovačovy vraždy byly spáchány na veřejných místech. Nejdřív  oběti prořízl hrdlo a poté zohavil její mrtvé tělo. Někteří lidé věří, že  nejprve svoji oběť zaškrtil, aby ji utišil. Některé oběti měly vyřezané vnitřnosti ,  to znamená, že vrah měl nejspíš nějaké znalosti z anatomie a vyznal se v chirurgii .moderní výzkumy uvádějí že Jack Rozparovač byl pravděpodobně řezník; jeho zaměření na prostitutky má také svůj důvod – Jack byl údajně nakažen některou z pohlavně přenosných nemocí, jíž se nakazil od prostitutky; protok nim choval takovou nenávist; některé z jeho obětí měly vyřezány právě pohlavní orgány.

Tak si ale říkám.... co ho k tomu vedlo? Co strašnýho se muselo stát člověku, který tohle dělal? že mu přeskočilo, je jasné. Zajímalo by mě, jestli a co mu udělali, že on dělal tohle.... Nicméně, i když je to hrůza, bykl fascinující. A vždycky se dokázal skrýt


Komentáře

Elsa m(**WE ARE PRETTY WOMEN**)

Já Jacka Rozparovače zbžňuju a paří mezi mé oblíbené vrahy( nezní to divně? ? ?)
Kamarádka mi ukazovala vtip...
Nezáleží mi na tom, jak žena vypadá, ale na tom, jaká je uvnitř
Jack rozparovač

Elsa mTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

MameSeRádi(Milujeme MORČÁTKA!!!)

Taky mně to hodně zajímá a jsem ráda, že se toho někdo ujal a obzvlášť ten, který tomu aspoň trochu rozumí a nepíše tam blbosti , které už dávno víme. Je fakt super, že jsi tam napsala i zajímavosti proč zabíjel a jsem ráda, že jsi se toho ujala zrovna ty. smajl

MameSeRádiTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.