Bomb It 4
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
RAWR Style
Hra - RAWR Style
Video se načítá
Avie: My Pretty Avatar
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Gold Miner Special Edition
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Best Love Test Ever
Hra - Best Love Test Ever
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Dvě slova...

Rčení, že slovo je silnější, než meč, je pravdivé.

Včera mi někdo řekl dvě slova.. a právě tato dvě slova ve mě probudila něco,. co už se delší dobu ničemu nepovedlo. Citovou reakci. Co to bylo za dvě slova?

,,Jsi trdlo." V tu chvíli se ve mě něco zlomilo a já poprvé od té doby plakala....Trdlo... tak mi dřív říkával někdo důležitý. Někdo, koho jsem moc milovala. A když mi tato dvě slova řekl někdo jiný, nejdřív jsem se strašně naštvala.

,, Jak se opovažuje, takhle mi může říkat jenom jeden člověk!" 

Ale pak mi došlo, že bych za to měla být svým způsobem vděčná. Zase jsem něco cítila. A nebylo to hezký, bylo mi hrozně, ale byla jsem smutná. Ne prázdná, ne falešně naladěná, ale prostě jenom hrozně a nefalšovaně smutná. Bylo mi to najednou hrozně líto. Tak moc mi v tu chvíli chyběl. Ale aspoň to byl nějaký skutečný cit. i když tak bolestivý.

Okamžitě jsem se rozbrečela a brečela schoulená v posteli celý večer, dokud jsem v slzách neusnula. Vím, že to zní až moc dramaticky, jako z románu, ale tak to prostě bylo. 

Plakala jsem schoulená v posteli tisknoucí k sobě peřinu, než jsem usnula... bez léků. 

Aspoň to konečně šlo ven. Poslední kousek mojí lidskosti. Vylítl jako jiskřička z popela, který zbyl z mojí duše. Poslední jiskřička a vylétla až k nebi, kde teď svítí jako malá hvězdička na památku mého štěstí, které bylo. I když já vyhasnu úplně, tak hvězdička tam pořád bude svítit jako vzpomínka na to, že láska, štěstí i radost existují a existovaly i v mém světě. A i když je to už dávno pryč, tu vzpomínku nic nevymaže. Bude tam svítit už napořád a kdykoli se kouknu k nebi svýma prázdnýma, suchýma očima, přestože uvnitř mi bude do pláče, uvidím jí.  


Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Tvoje články ma pri ich čítaní privádzajú do stavov úzkosti. Neber to ako urážku alebo čo. Je to skôr pochvala. Pretože keď dokážeš rozcitlivieť aj takú dušu, čo neplače na pohrebe svojho príbuzného... je to určite tak, že vieš dobre písať. Pretože hocikto môže byť tak zlomený a napísať to, ak to nevie dobre napísať, nikoho sa to tak nedotkne, ako keď to napíše dobrý spisovateľ.

A mne "Ty trdlo!" povie bežne hocikto, ale mne sa oslovenie "trdlo" páči, je mi také sympatické. smajl

Tak sa snáď všetko dá ako-tak do normálu, držím ti prsty.

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Psychoušek: Ďakujem. smajl Možno je to preto, lebo prechádzam takým ťažkým obdobím... ale to rozoberať nechcem. Je mi z toho až zle. No a odkedy sa to celé začalo no tak... som viac citlivá. A tak. Eh, to je jedno. Áno, je to jedno. Je to môj problém a ja sa s ním vysporiadam sama.

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.