Psychopatíkův Blog :33

Clothes TAG

Po dlouhé době jsme zase zatagovaná XD Zatagovala mě ygvzxgzux už před nějakou dobou, ale jak říkám, ted se toho dělo tolik, že se mi to úplně vykouřilo z hlavy.Takže jdem na to :D Jsem sama zvědavá


1. Jakou část oblečení máš nejraději?

Záleží kam. Samozřejmě strašně ráda nosím pyžamo :D Ale celkově jsem hrozně zatížená na podkolenky a návleky na ruce :3

  

  

2.Kupuješ si spíš značkové oblečení nebo ti stačí to "normální"? 

Značkové oblečení si nekupuju vůbec. Nehodlám platit za nápis na cedulce. A celkově nakupuju hlavně po bazarech, dají se tam najít pěkné a originální kousky a to levně. 

V normálních obchodech jako New Yorker, H&M nebo tak si stejně nic nevyberu, nic se mi tam nelíbí a  ani si to většinou nemůžu dovolit. A na značce mi absolutně nezáleží.


3. Chodíš ráda nakupovat oblečení?

Samozřejmě, jako každá ženská :D Ale jak říkám, nemám peníze na to, abych si jen tak kupovala oblečení. takže jed když si na něco speciálně našetřím nebo když něco dostanu.

4. Jaké oblečení máš nejraději (zimní , letní atd.)

Na zimu třeba černé kalhoty s dírama a pod ně nějaké barevné punčochy, vypadá to velice hezky :33 Taky všechno, co má kožíšek, ruská vojenská čepice a dlouhé huňaté šály.

A na léto nějaké šaty nebo sukně a k nim nadkolenky.

  


5. Jakou část oblečení nemáš ráda?

Nemám moc ráda svetry, přijde mi, že i ty nejjemnější koušou. Pak nesnáším takové ty nafouklé bundy a ty klasické čepice. 

Taky nerada nosím sandály, ani v létě, buď tenisky nebo žabky. A jsem vyloženě alergická na to, když mám díru v ponožce :D To do ní pak musím dloubat a dloubat až je ponožka napadrť :D

ÁÁÁ.. zatagujte se asi sami, kdo chce, tak si tenhle tag udělejte, kdo ne tak ne, nebudu nikoho omezovat :D


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.