Příběhy s.r.o.

Creepypasty o pár větách...

Ahoj všichni omlouvám se za nízkou aktivitu a za to jsem se vám tu rozhodla napsat nějakou tu creepypastu.  Jsou to ale jen krátké příběhy.Avšak i u nich běhá mráz po zádech.Některé budou sehnané z internetu a některé sama píšu.Tak to je vše a hodně štěstí s usínáním...........

           

        Moje kočka má asi problémy s viděním.Když se na mě dívá nedokáže udržet zrak na mě.                          Pak jsem ale zjistil že se nedívala na mě.Ale na cosi za mnou....

Nesnáším to když přijdu pozdě večer domů,unavený.V tmavé chodbě hledám rukou vypínač když vtom.            Nahmátnu cizí ruku.

         Postavily dřevěné figuríny manekýn zabalené do bublinkové folie do vedlejší místnosti a odešli.                  Pak už jsem jen slyšel jak folii někdo trhá.      

Jediné co si pamatuji před tím než mě to zabilo byl čas na mém budíku 00:07.Probudila jsem se uprostřed                  noci a zjistila jsem že to byla jen děsivá noční můra.Podívám se na budík a tam je 00:06.                            A dveře od skříně se pomalu otevíraly.

[Unsupported element format]





Mé vlastní creepypasty :

Jsem na stezce odvahy.Už od začátku za mnou jde nějaká dívka.Je to vážně velmi děsivé ale já vím že je to má kamarádka která mi říkala že tu bude strašit.A určitě mě chce vyděsit ale to se jí nepovede. Doopravdy jsem se začala bát když mi ta samá kamarádka napsala ,,Na stezce nebudu,jsem nemocná".                                


          [Unsupported element format]

             



                    Ráno jsem se probudila a vedle mě na posteli byla má nejoblíbenější panenka.                                         To by nebylo nic hrozného.Kdyby neměla v ruce nůž.               


DÍVKA A PES

Byla jednou jedna dívka a ta měla pod postelí kobereček na kterém spal její pes.Každý večer když se bála usnout dala ruku dolů a pes jí ruku olízl.Dívka se tak uklidnila a usnula.Tak se to stalo i ten večer.Pes jí ruku olízl a dívka usnula.Probudila se uprostřed noci a potřebovala na záchod.Šla na záchod a když se vrátila měla v pokoji vše rozházené,celý pokoj byl pocákaný krví.Dívka se zděsila,když si všimla nápisu.                                     Krví bylo na zdi napsáno „I ČLOVĚK UMÍ OLÍZNOUT“  


Tak to je vše a doufám že jste se alespoň trochu báli. Tak ahoj.Elza199                             

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.