❤Potterhead´s blog❤

HPD Tag

Banzaj! Vítám vás u dalšího článku a to je: HPD Tag! Moc jsem se na tento Tag těšila. Díky moc pochlus že mě Tagla! Je to spíš názorový Tag takže se asi v některých věcech nebudeme shodovat.. Doufám že se pobavíte a jdeme na 1. otázku!

 

1. Tvůj nejmíň oblíbený uživatel? 

V tomto případě by to bylo asi u všech stejné... Nesnáším ty nafoukané holky typu: Já sem lepčí neš ti! Me nykdo neprkoná he!  Na tohle mám úplnou alergii.. Holky tohoto typu: Anubis,Zlatka1. Tyto holky nejen že neumí gramatiku, tak si musí řeknout , že jsou nejlepší na světě! Tohle fakt ne! O mě pak Zlatka1 dělala ´´ článek´´ že jsem buran... Holky vzpamatujte se tady nejsme na miss!

Eh.. nic lepšího jsem nenašla..:D

 

 

2. Jak jsi tady dlouho?

Neee! Matika! ..Jsem tu tak přes 3 roky odhaduju! Moje registrace, překontrolujte jestli to je přes 3 roky! :D  na hpd jsem se zrodila toto významné datum si zapamatujte! :D 2. března 2014!  Už mám hpd prolustrovaný do puntíku!   A čas je taky důležitý!  Zaregistrovala jsem se v : 10:21 ! :D Proč nemám titul závislost na HPD?! Patří mi to! :D

 

 

3. Posílají ti pozvánky do skupin?

Hrozně moc a už mě to s... Prosím vás ! Já si vyberu skupinu sama! Od některých uživatelek ( nebudu jmenovat..)  mi chodí i 2 pozvánky do stejné skupiny! Jako fakt?! Většinou jsou to skupiny jménem: nejlepší lidi na HPD, nejlepší kámošky na HPD... Prosím vás čtěte profily! Já si vyberu skupinu sama!!! Nebudu se přidávat do skupiny, kde je 1 člověk.. Nezlobte se na mě, ale fakt ne..

 

 

4. Kdo je tvůj nej uživatel?

Na hpd je spousta fajne lidí! ( teda jednorožců) :D  Nejvíce si rozumím s: Garronou Phoenix, veverka35 , lucka874 , pochlusněbe , zuzikovarova. Tyto a mnohem více lidí na hpd jsou fakt super! Garrona o mě na profilu napsala, že jsem nej holka na hpd! Tomu nemůžu uvěřit... Napište do komentů, co si o mě myslíte.. Každý názor se hodí!

I záporný ...

 

 

5.  Chodíš na HPD na mobilu/ tabletu?

Ne.. Počítač je nejlepší kamarád !Přijde mi že se to blbě ovládá.. Stokrát tukat ,abyste se dotukaly ... Já vím že existuje verze pro mobily ! Ale tam jsou jenom hry ( bohužel.. béé)  

Na mobilu jsem byla pouze jednou ve škole na HPD.. A nic moc..

 

 

6. Co si myslíš o testech?

Pokud se na HPD nudím, tak jsou fajn.. Ale ten kosmetický nebyl moc vhodný, protože tu jsou i malé děti, které pak budou přemlouvat mamku at mu koupí rtěnku.. Pokud je vám 10 tak postačí balzám na rty, nebo lesk...

Některé testy se povedou víc, některé mín .. Nemusím třeba o lásce o klukovi.. Chápete mě že? Žádného kluka nemám, tak že mi to k ničemu není..

Celkově jsou testy docela dobré , když je tu nuda..

  

 

7. Chodila jsi sem i když jsi nebyla zaregistrovaná?

No jasně! Jinak bych na tutu stránku nenarazila. . BFF mi ukázala testy a díky tomu jsem se za měsíc zaregistrovala.. Ale dlouho nezaregistrovaná jsem nezůstala.. :D

#HPDzávislákforever:D 

Eh proč zrovna pesimistický obrázek? já jsem optimistka :D 

 

 

8. Jakým uživatelem jsi byla poprvé Tagnuta ?

Myslím si že polinkou111 . Do Podzimního Tagu.. To jsem tagy ještě vůbec neuměla .. To ted jsem machr ne?! To se uvidí podle liků na tomto článku! :D

#Drzáholkaforever!

 

 

9. Chtěla bys aplikace HPD?

Ne...Bohatě mi stačí PC

#Skromnáholčičkaforever!

:D

  

 

10.Jaký článek měl nejlepší úspěch?

Outfity do školy .. Dostal 21 liků! Myslela jsem si že tak 5 :D Byly tam samé obrázky :D

  

 

 Tak jo! Doufám že se vám to líbilo. Když tak zanechte like, komentář , nebo sledujte můj blog a banzaj u dalšího článku!

 

Spectra38 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

JUJUli

Spectra38: jo a možná že jsem ten tip co neumí gramatiku ( nechci bejt jako nějakej šprt nebo co , stejně mám blbí známky na výzo a tak ) a taky mně někdy fakt štve když mi do mích článku píšeš ne celkem hezký komenty , jinak si o tobě myslím že jsi celkem super holka jedna z nejlepších na hpd.cz ( doufám že jsem teď někoho neurazila) ale fakt jsi nadaná spisovatelka článků a dost ti v nějakých věcích rozumím jsem trochu stejná smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

JUJUliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Další super článek smajl Ve většině věcí s tebou souhlasím, jenom ty verze pro mobil... dá se přesměrovat na klasickou verzi a tam je všecno stejné, testy, blog, magazín, horoskopy, síň slávy... například já teď tento komentář píšu z tabletu, pravdu máš v tom, že se mi nepíše nejlépe a trvá to hrozně dlouho.

Skvělý článek, jen tak dál smajl

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.