❤Potterhead´s blog❤

❤ Back to school speciál ❤

Ahoj jsem tu zpátky po 100 letech a tentokrát jsem se rozhodla , že s blogováním nepřestanu a budu tu víc aktivní .

Dneska jsem si pro vás připravila back to school  speciál, budou tu různé tipy na učení , outfit na 1. den do školy , jak se líčím do školy .

Jak jste si mohly všimnout změnila jsem si i název blogu, ted se bude jmenovat trendy blog.

 A fotky u textu jsou všechny moje!

Tak stop okecávání a jdeme rovnou na to !!! 

 

 1. Tip na outfit na 1. den do školy od Spectry:

 

 šaty- Forever21 ( centrum Černý most )

Boty- Marks a Spencer 

Doufám že se vám outfit líbí :)

 Já upřednostnuji na 1. den do školy šaty , ale můžete si vzít třeba i sukni, džíny atd..

 

LÍČENÍ DO ŠKOLY :

Moje rutina :

1. Lehký jemně krycí Make-UP

Jako první používám jemně krycí makeup od značky Laroche Posay  . Je na problematickou plet ( akné , pupínky..) . Jsem s ním velmi spokojená, velmi lehce kryje a je tak akorát do školy.

 

 

2. Korektor

Jako korektor používám korektor od Rimmelu ,který  kryje trochu víc a je velmi příjemný na pleti. Jmenuje se Max perfection a mohu vám ho doporučit :).

 

 

3. Pudr

Pudr volím transparentní od Miss Sporty. Je super ,nedělá bílé fleky po obličeji a lehce plet zmatní.

Pudr se jmenuje instant mate finish .

 

 

4. Gel na obočí

Gel na obočí, který jemně obarví obočí a dá mu nějakou tu barvu . Je také od Rimmelu a já jsem s ním spokojená. Jmenuje se Brow this way

 

 

5. Tvářenka, nebo lehký bronzer

Tento jakoby trio produkt mám také od Rimmelu (nečekaně) nejčastěji z toho používám tvářenku, někdy šáhnu po bronzeru, někdy to celé smíchám :D. Tvářenka je do školy super přirozená, takže taky veliká spokojenost .

 

 

6. Rozjasnovač

Jako rozjasnováč používám krémový v tubě od Loreálu Paris ( konečně ne Rimmel jupí :D). Je přirozený , hezky se třpytí a co víc říct.. :D. A málem bych zapomněla, jmenuje se True match highlight

  

 

7. Nevýrazné stíny v tužce

Jako lehké rozjasnění očních víček volím stíny v tužce od NYXU  . Já mám v odstínu joghurt. Opravdu světlé, přirozené, hodí se do školy..

 

 

8. Řasenka

Jako řasenku používám Volume vergie od francouzské značky Yves Rocher . Lehce prodlouží řasy, neslepí je k sobě. Za mě veliká spokojenost :) .

 

 

9. Rtěnka

Jako tečku nakonec použiju rtěnku od Lorealu . Má takovou přirozenější nude barvu, takže zase ideál do školy.

 

 

 MOJE VYBAVENÍ DO ŠKOLY:

 

1. Školní taška

Tuhle školní tašku si nemohu vynachválit. Je příjemná na zádech , je velmi prostorná prostě veliká spokojenost :) . Je od značky Ripcurl  a sehnala jsem jí v obchodě Tornado .Má 2 veliké kapsy plus 2 sítky na pití apod.. Takže jedním slovem : SKVĚLÁ!

 

 

2. Školní penál

Penál mám také od značky Ripcurl a je také z Tornáda :) 

 

 

3.SOS  dívčí taštička první pomoci :D

Pokud už chodíte na 2. stupěn ZŠ, nebo na Gympl tak bych toto doporučovala nosit vždy ve školní tašce u sebe. Je tam vše co potřebujete: Štourátka do uší- slouží také k otření řasenky pod okem, mini deodorant, antiperspirant, nebo vonavka - já jí často nosím v tašce s tělocvikem a po tělocviku se vždy nastříkám, vložky či tampony - nikdy nevíte kdy vám to příjde a kdy to budete potřebovat, antibakteriální gel- pokud u jídelny nebude umyvadlo, tak si s tím umyjete ruce a ještě tyto antibakteriální gely od Baley hrozně hezky voní, balzám na rty - pokud vám vyschnou rty a nechcete si na ně dávat rtěnku , tak se balzám vždy hodí :) .

 

 

4. Diář nebo notýsek

Vždycky se hodí nosit do školy diář ,nebo nějaký malinký zápisník nebo notýsek. Napíšete si tam vždy co píšete za test a kdy , na  kdy mát nějaký referát nebo domácí úkol. Já mám tento barevný diář od A Cup of style , který seženete na internetu, nebo v jakémkoli knihkupectví.

 

 

TIPY NA UČENÍ :

1. Zvýraznujte !  

I mně zvýraznování textu moc pomáhá. Ale nezapomente! zvýraznujte pouze to , co je důležité, at z toho není barevný chaos !!

 

 

2. Při učení žvýkejte!

Mně to třeba osobně hrozně moc pomáhá.

 

 

Tak jo, já doufám že se vám článek líbil a uvidíme se u dalšího!

Ahoj!

 

Spectra38 

 

 


Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Hm, tak mně se to oblečení moc nelíbí, protože nemusím květy ani růžovou. smajl
A těch přípravků na obličej je teda hoodně, to já bych na to neměla nervy. Plus mi přijde zbytečné se natolik líčit, mně stačí korektor a řasenka. smajl
(A neřekla bych, že moje pleť je bezproblémová.)

Clawdeen77To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

První věta v článku mě moc potěšila. Vždycky jsem ráda četla tvé články a budu moc ráda, když budeš opět psát. Jinak článek super, vím, jaká práce je s vlastními fotkami. Ty šaty jsou moc pěkné. Ohledně líčení mi připadá zbytečně moc produktů, ale pro problematickou pleť proč ne. Mohla jsi tam dát obrázek, jak to vypadá celkově, ale chápu, jestli nechceš zveřejňovat fotky tebe. O žvýkání při učení jsem ješté neslyšela, určitě vyzkouším.

Super článek a už se moc těším na další =)

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.