PET LOVER :-D

Půlnoční výprava 3.díl

Ahoj holky!Už dlouho žádný článek nevyšel, protože vůůůbec nemám čas. Tak se omlouvám, ale nebudu zdržovat a jdeme na to!Minule jsem skončila tím, že to bude ještě horší, než si holky myslí...


,,Liso! Liso,kde jsi?! Ach,je to beznadějné,ta už se nevrátí.Volám na ní už půl hodiny!"Jo,je to tak.Jestli si myslíte,že je Lisa fakt super kámoška,tak to jste na omylu.Když jsme s Lisou šli tím lesem(a ona pořád odmlouvala), tak zdrhla.Jo,VÁŽNĚ. A když teda teď na lisu volám(je tak blbá že si ani před svým jménem velký písmeno), pořád nic.Takže jsem vytáhla papírek na kterým jsme měli ty instrukce a takový věci, protože jsme si tam namalovali plánek.A to byla zásadní chyba, protože se za pár minut zjistila,že ten plánek nějak nesedí.A kde jsem skončila místo toho, abych se dostala ven? No,co myslíte? Nevím jak to tu mám nazvat, ale první co mě napadá je,že jsem v naprostým HÁJI. Nebojte,já vám řeknu proč: protože se rozednívá.


V dalším díle se dozvíte třeba i to,jak na to rodiče reagovali, když zjistily že se jejich dcera vydala sama do dávno zapomenutého strašidelného lesa.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.