PET LOVER :-D

Půlnoční výprava 2.díl

Ahoj holky! Doufám, že se vám bude líbit i 2.díl! Takže jdeme na to!


,,Nevím, proč nás to napadlo sem chodit o půlnoci." řekla jsem Lise, která se asi bála ještě víc než já. ,,Proč jsme nešli ve dne?Rodiče budou mít starost." Ale s tím jsem nesouhlasila. ,,Vždyť je jasný, že se brána otvírá jenom na Halloweena o půlnoci! Ne?"-,,Ne! Proč zrovna v tu nejstrašidelnější dobu v celém roce? Aby to co zažijeme bylo ještě stokrát horší? NESOUHLAS! Jdu domů! Zítra nás sem máma přiveze!"-,,Hele,Liso,nezdá se ti tu něco divného?"chtěla jsem říct o tom jejím chování.Ona navrhla že půjdeme o půlnoci, a já zase to, že půjdeme na Halloweena! A pak nás obě napadlo to, co by řekl každý: A nepoběžíme, ani nepůjdeme, no prostě tam zůstaneme klidně celou noc!Dokonce jsme si to napsaly a každá máme papírek u sebe:

1.Půjdeme za dobrodružstvím klidně celou noc! 

2.Pokud náhodou uvidíme monstrum, postavíme se mu čelem!

3.Budeme si pomáhat!

INSTRUKCE:

1.možnost: Budeme mít velké štěstí

Podle jedné knížky jsou dva východy z lesa.Uděláme si to jako bludiště:jedním dovnitř, druhým ven.Pak se popereme s příšerami, vybloudíme se ven a zalezeme do postele.

2.možnost: Ta pravděpodobnější

Když půjdeme lesem, bude platit to stejné: jedním ven, druhým dovnitř.Pak prohrajeme bitvu s příšerami, ty mě s Lisou uvězní.Po pár hodinách přijedou naši, protože máme v pokojíčku informace o lese, vezmou motorovky a zachrání nás. Dají nám domácí vězení a pak už to bude dobrý.


Jenže netuší, že to bude ještě horší...Napište mi, jestli chcete pokračování,snad jich bude víc než u 1.dílu:-)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.