p a t o s

Příběh magie | prolog - budu psát příběh!?

Ahojky! Takže jak jste možná z názvu článku pochopili -

BUDU PSÁT PŘÍBĚH !

A ne protože teď všichni píšou příběhy (no, vlastně tak trochu ano, ale....) protože mi v hlavě tkví už delší dobu příběh a já bych se s ním s vámi chtěla tak trochu podělit.....

Ale budu k tomu potřebovat ví podporu......

Možná někteří z vás četli mé nedokončené a naprosto STRAŠNÉ příběhy (Blázniviny a kousek nějaký blbosti xD) a ví, že mi to zrovna moc.....no......prostě to nikdo nečet a mě to jednoduše nebavilo......a když si řeknu: Wow! No tak už i Maki píše.....hmm.....malířko, máš co dohánět....., tak prostě MUSÍM.....

A proto bych potřebovala, aby to četlo aspoň 8 lidí, jinak to bude celkem k ničemu....

Tak moc děkuju všem, co by to číst chtěli a teď vám to jdu představit..... = )



PROLOG


Kdysi dávno někdo založil školu. Někdo je tu proto, že už nikdo neví, kdo, ale říká se, že to byl veliký kouzelník.... Škola nedostala žádné jméno a ani žádné jméno dostat neměla. Jednoduše jí všichni říkali Škola magie, čar a kouzel. A podle názvu bylo jasné, co se ve škole učilo. Ano, byla to magie, kouzla a čáry, které byli pro všechnu existenci kouzelného světa nezbytné. Škola byla zvláštní už proto, že v ní byly 4 koleje. Ale nešlo ani tak o to, že byly 4, ale o to, na co se zaměřovaly. Protože každá kolej se zaměřovala na něco trošku jiného z kouzelnického světa. A tady jsou:


Light day

Světlý den v překladu. Tato kolej se zaměřovala a své žáky učila BÍLOU MAGII. Kolej měla ve znaku bílou věž, která měla znamenat dobro a jednoduše bílou magii, která podle pohádek vždy vyhrává. Toto ale nebyla pohádka, nýbrž realita a proto se kolej zaměřovala na ochranu před zlem, které v kouzelnickém světě bylo taky a bylo ho hodně. Barvy koleje byly bílá a žlutá. A jako každá kolej měla i tato kolej vlastní budovu pro své žáky, která byla významná hlavně pro útulné prostředí.



Dark storm

Temná bouře v překladu. Tato kolej byla kolej zla a žáky učila ČERNÉ MAGII. Zlo tedy bylo svým způsobem preferováno i přes to, že temná strana byla ta nejhorší a nemilosrdně zabíjela. Ale ne všichni žáci Dark stormu byli zlí a chtěli se přidat na temnou stranu....

Barvy koleje byly černá a fialová. Znak koleje je černá brána, která znamená zlo. Tato kolej byla už od věků nepřítelem Lihgt day. Její budova byla natřena na černo a působyla tajemně....


Karma

Překlad není. Karma je kolej OSUDU. Její žáci se učí hledět do budoucnosti, minulosti i osudů. A nejšikovnější dokonce mohou tak trochu "cestovat časem". Kolej byla plná zvláštních a trošku šílených lidí. To bylo ale normální.

Barvy koleje byly červená a oranžová. Znak koleje je lípový list. Budova je ukrytá mezi stromy a je tam super a tiché místo na čtení, nebo studování.


Mind

Mysl v překladu. Mind je kolej MYSLY. Její studenti se zde učí ovládat mysl, nebo spíše podvědomí ostatních, číst myšlenky a telekinesis (ovládání věcí na dálku pomocí mysly - telepatii). No jednoduše vše co se týká mysly..... V koleji jsou obvykle tišší, ale chytří lidé. V dávných dobách měla kolej být zakázaná, protože je nebezpečná, ale nakonec jí povolili.

Barvy koleje jsou zelená a stříbrná. Znak je kniha. Budova je na západní straně, takže je hezké pozorovat západ slunce. Je tajemná, ale útulná.


Škola je od 12ti let do 17ti a skládá se z 5ti ročníků. Měla by připravit všechny studenty na život v kouzelnickém světě. Tedy až na jediný zvrat....


Postavy:

V příběhu je 5 hlavních postav - přátel, kteří chodí do kouzelnické školy.

Jack Ender


Věk: 15

Kolej: Light day

Rodina: matka a otec

Nejlepší přítel: David

Zajímavosti: Jack je zamilovaný do Rosse. Jeho spolubydlící je David. Jack se bojí smrti. Chrání své přátele a je jim naprosto oddaný.


Rosse Starenee


Věk: 15

Kolej: Light day

Rodina: matka a otec, dvě sestry - starší a mladší

Nejlepší přítel: Jack

Zajímavosti: Rosse je velice chytrá a dobrá kouzelnice, co má smysl pro humor. Cítí vyšší náklanost k Jackovi. Nesnáší Penolopu Filmone. Spolubydlící je Aneta Grass, která si na pokoj vždy vodí své čtyři kamarádky, což Rosse štve. Miluje knihy a už jednu napsala.


David Andrew


Věk: 16

Kolej: Light day

Rodina: matka a otec, bratr

Nejlepší přítel: Jack

Zajímavosti: Je trošku hloupý, ale má obrovský smysl pro humor. Rád jí palačinky s Nuttelou, ale nesnáší je s marmeládou. Jeho bratr ho neustále otravuje. Má panickou hrůzu z učitelky Pertlové.


Linda Emellienová


Věk: 16

Kolej: Mind

Rodina: matka a babička

Nejlepší přítel: Kristina

Zajímavosti: Linda je neuvěřitelně živá a energická holka. Je stále šťastná i přes to, že jí v 5ti letech zemřel otec. Je veselá a všem zlepší náladu. Chodí často pozdě. Je optimistka. Spolubydlící je Kristina.


Kristina Eveline


Věk: 16

Kolej: Mind

Rodina: matka a otec

Nejlepší přítel: Linda

Zajímavosti: Kristina je tajemná tichá dívka, která se ráda obléká do tmavé, ale s Lindou se vždy směje. Původně měla chodit do Dark stormu. Dobře ovládá telekinesis a čtení myšlenek. Je pesimistka.



Přátelé už třetí rok budou navštěvovat školu magie, čar a kouzel. Letošní rok bude ale jiný. Zlá strana se opět probudí a bude zasahovat. Bude chtít získat všechny žáky Dark stormu na svou stranu zla a ovládnout celý kouzelnický svět. Pod vedením Kate a Deniela Morrových (sourozenců - dvojčat) bude zlá strana nemilostrdně zabíjet a získávat si moc. A i když si to Jack, Rosse, David, Linda a Kristina neuvědomují, právě oni musí to všechno zastavit. Nebude to však ani trošku lehké a často musí nasadit i vlastní život.....



Tak snad budete číst = ) Už se moc těším! Snad se líbí a ahoj!

                                                                           

                                                                            Vaše: malířka


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.