p a t o s

Nemoc šílených matek --> co?

Ahoj lidi! takže jako první řeknu, že jsem se rozhodla trošku si pohrát s úpravou článků o něco víc, než před tím a taky jsem se rozhodla říct vám něco o --> nemoci šílených matek <-- Ach ano, jistě si myslíte: ,,Tato nemoc ale neexistuje..." ba ne, ona existuje..... (dobře dobře, v mé hlavě, ale....i v reálu "možná")


>Nemoc šílených matek<


A co to je? No tak je to nemoc, která se sice nepovažuje za nemoc, ale myslím, že její příznaky jsou někdy docela viditelné.....inu, tuto nemoc pochopitelně mohou dostat pouze ženy a to matky. Jedná se o nemoc, kdy matka "zešílí" a dělá zvláštní věci, které svým způsobem schitají děti. Často je tato choroba právě kvůli stresu, který děti způsobí, ale není to tak vždy. Může se prostě stát, že už od počátků je matka šílená - tedy nakažená touto nemocí. Ta obvyklá nemoc může trvat jen pár hodin a nebo jen pár minut, ale jsou i případy více roční. A hned si povíme víc....


Jak a kdo to může chytit? Tak to už jsem tu vlastně zmínila.... nemoc mouhou chytit pouze ženy a to matky. Myslím, že každá matka jí už měla, nebo jí mít bude. I ta vaše.

Chytit ji mohou tak, že jsou vystresované, nebo hodně naštvané. Původcem je také špatná nálada, nebo den blbec. Děti obvykle pak spostu věcí schytají o to třeba takto:


Příznaky a věci způsobené nemocí


Tak a máme tu hned první příznak, který by vám měl jasně ukázat, že matka je nakažená. Tak za prvé.


1. zešílenost z věcí.


A tak tohle zažil každý! Bez vyjímky. A jak to probíhá:


Matka příjde do pokoje, kde jste vy třeba na počítači. Začne na vás řvát, že nemáte hotový úkol, nebo že není uklizený pokoj, nebo že máte blbou známku a musíte se jít učit atd.... No jednoduše jí všechno strašně rozčlílí a hned řve kvůli hloupostem. A vy jste pak hodně nas*aný a musíte hned všechno dělat, aby jste mamku uklidnili a postupně jí nemoci zbavili. Ale pokud to neuděláte a ignorujete to, tak příjde druhá fáze - zákazy a tresty. Hodně nakažené matky příjdou k tělesným trestům a ty mírnější začnou zakazovat elektroniku, nebo dávají zaracha atd.... No prostě je to protivné, když mamka chytí tuto nemoc.



A teď to nemůžete vyvrátit, protože to každý zažil. No dobře, ale to je pořád ještě častější a poněkud "normálnější" verze nemoci.



2.naprosto nemocná matka.


Žádnému dítěti nepřeju takhle nakaženou matku. Toto je totiž stokrát horší, než první verze nemoci! A jak probíhá toto:


Matka ze svého dítěte udělá naprostou HRŮZU a MAŠKARU. A to je strašný!!!!! Chudák dítě. No tak tady máte jasně vidět opravdovou verzi této nemoci! Hrůza!!!!


OK. Tak to bylo opravdu moc.....A mezi další případy patří i toto:



A další hrůza. POTETOVANÉ DĚTI! Co?! Jak moc musí být ta matka nemocná?!


No super, tak aspoň vidíme, jaké má nemoc šílené následky.....


POZOR! PRO SLABĚJŠÍ POVAHY DOPORUČUJU SE NEDÍVAT!!!!!





A toto je nejhorší!


To už je fakt moc!!!!!!! Takhle nemocnou matku nikomu nepřeju! Chudinky ty děti!!!!!! Hrůza!!!!!!!


Tak a už bych ty strašné následky radši nechala být.....jdeme na něco klidnějšího......


Ale nakonec nesmíme zapomenout, že mamka se z nemoci zase vyléčí!!!! (tedy ta vaše, ty co jsou tady na obrázku....no.....).

A i když se mamka může nakazit, nikdy nesmíme zapomenout, že se tak chová jen kvůli tomu, že je nemocná!!!!




Tak to by bylo pro dnešek všechno. Tady máte vysvětlení, proč se vaše matka tak někdy chová - je nemocná. Snad se vám článek líbil a ahoj!


                                                                          Vaše: malířka

Komentáře

malířkaVIP(Girl´s Dream)

Akalik: Neva = ) Díky = ) Všechno mě to napadlo, když mi mamka říkala, že mám vypadnout z toho počítače a jít se učit. A heleme se - ona ta nemoc opravdu existuje smajl (samozřejmě, že neexistuje, ale nekažmě malířce její sny xD)

malířkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.