p a t o s

6 typů závislosti :-[]

Ahojky!!!!!!!!!!!!! Můj poslední článek byl fakt dávno (fakt nevím kdy byl ten poslední, možná to "fakt dávno" znamená jen tři dny xD), ale teď je tu naprosto nový článek s názvem:


6 typů závislosti :-[]


1) Takže první závislost je prostě a jedině na elektronice (fakt to je to první, co si pod slovem "závislost" představím xD). To, že jste na počítači (mobilu, tabletu atd.) hodinu, hodinu a půl a max dvě hodiny, to je ještě normal, ale člověk, co je denně na jakékoli elektronice víc jak tři a půl hodiny, ten už se fakt za závisláka považovat dá...... Já to na štěstí nejsem xD


2) Člověk závislý na někom slavném. Vemte si třeba Petra Lexu. Moje sestra je do něj úplný blázen. Byla na koncertě, miluje SLZU, kouká pořád na jeho videa na YouTube (i když je třeba viděla už desetkrát!!!!!!!) a k vánocům si přeje všechny dárky, týkající se pouze SLZY nebo Hoggyho a já nevím co všechno! Ještě ke všemu vyhledává jeho telefoní číslo a kde bydlí!!!!! OMG!!!! To nemůže být moje sestra! (nebojte, teryl123, co udělala poprask v síni slávy to není xD)


3) Závislost na omamných látkách - drogách. (prosím, nenuťte mě, to dál rozvádět!) Všichni moc dobře víme, co jsou to drogy, takže řeknu jen jedno - NIKDY SI ANI NEZKOUŠEJTE VZÍT SI NĚJAKOU DROGU!

4) Závislost na práci - WORKOHOLICI. Ano, to jsou lidé, co pracují a..... jak to vysvětlit? No, jsou to lidé co se prací HODNĚ zabívají a věnují jí mnoho času. Ale radši si to "vygůglete", bude to jistější ;-)


5) A to je strašně podobný čtyřce (jako ve výslovnosti xD) a to jsou ALKOHOLICI. Rozdíl je ale vidět ve významu. A to je jednoduché - jsou to závisláci na alkoholu, pivě atd. No jo, každý dospělák se občas napije, ale to nemusí být ještě alkoholik. Ale vy jistě víte, co to znamená, takže jdeme dál :-)


6) Závislost na nějakém zvyku, třeba že, každý den si po obědě schrupnete, nebo že, si každý den odpoledne vezmete čokoládu. Ano, takouvou tou "routinovou" závislostí netrpí zdaleka ani čtvrtina lidí, ale někdo to tak doopravdy je.....


To je vše. Je asi ještě mnohem více závislostí a to na různých věcech, ale dnes už to stačí. Snad se líbí :-)

                                                 Vaše: malířka

Komentáře

malířkaVIP(Girl´s Dream)

Akalik: Hej, to mi něco říká...... smajl Ano, to je tak, že příjdu domů a letím se podívat, kde se dá sehnat něco čoko. Smutné zjištění - žádná čoko se zde nenachází!!!!!! smajlsmajlsmajl A nebo druhá verze: Příjdu ze školy a letím se podívat, jestli zde není nějaká čoko a najednou se ozve: ,,Ne, aby ses té čokolády dotkla!" A tak mám čoko bohužel odepřenou (/né, nevím jaký je "čoko" rod) smajl

malířkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.