p a t o s

Blázniviny | 4

Ahoj! Dnes tu máme pokračování bláznivin, tak jdeme rovnou na to ;-)



.......Bára sebou škubla a všimla si, že vedle ní sedí malá holka. Mohlo jí být tak 9, 10 let a měla na sobě takové bílé šaty. ,,No, i když, je to náš budoucí zachránce." řekla ta dívka...... ,,K - kdo jsi?" vykoktala Bára. ,,A - a koho zachránce? To jako David?" ,,Hm....jsem Sieble. On je přece NÁŠ zachránce. Všichni v něm máme důvěru. A ano, je to David....." Bára si v duchu říkala, že Sieble je divné jméno a že jí říká nějaké blbosti, ale už měla na jazyku další otázku: ,,A - ......" ,,A komunikujeme s ním skrz tu knížku." skočila jí do řeči Sieble. ,,Jestli chceš, vezmu tě s sebou.... Ale napřed se musíš vyspat a navíc, děda tě už čeká s večeří......zítra budeš snad dost silná, dnes už je pozdě." ,,A - ale vždyť je teprv po čtvrté......a kam mě chceš vlastně vzít?" ale když se opět otočila, Sieble už tam nebyla.


Nebe začalo červenat a Bára se vydala domů. Slyšela opět zvonit zvony na věži. ,,Co, to už je šest?! A - ale vždyť jsem tam tak dlouho......" Bára se tomu všemu divila a když vyšla z lesa zamířila domů, kde na ní děda opravdu čekal s jídlem na stole. ,,No teda Báro, kde jsi byla tak dlouho? Měl jsem o tebe strach......." ,,Promiň dědo......" a děda se usmál a pokynul jí, aby se posadila. ,,A teď se ještě před jídlem pomodlíme." Bára ne něj koukala jako voškubaná slepice, protože se v životě před jídlem nemodlila..... A tak jen po dědovi opakovala a pak se s chutí pustila do jídla, protože topinky měla ráda......


Po věčeři si udělala higienu a šla spát. Přemýšlela nad setkáním s Davidem a s tou Sieble a jak to všechno Sible vlastně myslela...... Kam jí vezme? Proč? V hlavě  se jí honilo tisíce otázek. Byla opravdu dost unavená, i když bylo ještě brzo. Venku byla skoro tma, ale trochu vidět bylo. ,,Hmmmm.......no, zítra stejně k tomu rybníku půjdu......." a na to zavřela oči a po chvíli usnula.


    

To je vše :-) Snad se líbí a ahoj u příštího dílu!


                                                        Vaše: malířka


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.