očkování je horor

Děkuju :)

ahoj v tomhle krátkém článku vám jen chci říct že vám moc děkuju za to , že už mě na hpd.cz berete vážně a že mi nenadáváte ze gramatiku, debilní články a urážky. Tímto se vám chci moc omluvit za to co jsem dělala a taky za to že je tento článek tak moc krátký.Každý člověk si projde dětstvím ( jo já ještě furt jsem dítě ale chápeme se ) a jednou konečně dostane rozum. Sice jsem takový článek už jednou psala ....... ale to jsem ještě furt neměla ten rozum ůplně dodělanej ( nevim jak to mám říct ) a v komentářích pod tím článkem to je dost dost vydět XDDD. Také jsem vám chtěla říct že můj blog nebude jen o srandě ale i o věcech v kterých např. potřebuju pomoc.


ALE BŽUNDA VÍTĚZÍ XDDDDDDDDDDD

neheatujte mě za ten nápis je to jen ze srandy ju ???




ještě jednou vám za vše chci moc poděkovat a ahoj                                 





Vaše kouzelná holka nebo taky Verča


Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Netuším, jaká jsi dříve byla, ale je pěkné vidět, že se snažíš. Ale mám i pár připomínek.
Nejsem si úplně jistá tím, že by ti lidi vyloženě nadávalali za gramatiku/pravopis. Vetšinou, nebo aspoň co já vím, chtějí lidé pomáhát. A možná je i něják ostřeji položený komentář k užitku, lépé si to zapamatuješ.
Lidi ti nemůžou nadávat za debilní články, když nebudeš vydávat debilní články. Za špatný článek se "nadává" každému.
Pokud jsi lidi urážela a byla na ně opravdu ošklivá (čemuž by odpovídala tvá impulsivní povaha), tak to už je snad samozřejmost, že si lidi podržkují zpátky.
Dětstvím procházíme pořád, v rámci toho se různě učíme, mentálně i fyzicky dospíváme a měníme priority a názory. Možná by se dětství dalo rozdělit na etapy. Takže gratuluju k překonání jedné z nich.
"Dodělaný" rozum. Co to vlastně znamená? Někteří lidé mají hodně rozumu už jako dítě, někdo ho tolik nebude mít nikdy. Termín "dodělaný rozum" neexistuje, protože každý ho má jiný. Celý život budeš rozum rozvíjet.
Přeji hezký zbytek dne.

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

kouzelná holka

Naty a Kája: hí vímm že jsem to napslala blabě ale prostě jsem se vám chtěa omluvitsmajl

Edit 11:15: Naty a Kája: co to mam za debilní klávesnici srry psala jsem ne minulej koment v autě na mobilu a nepřečetla jsem si ho po sobě

kouzelná holkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.