Never give up ♡

Mé předsevzetí a cíle pro rok 2019 ✔️


Vítám vás u mého prvního článku na mém blogu. Řekla jsem si, že bych se s vámi mohla podělit o některá svá předsevzetí a cíle které bych chtěla za tento nový rok 2019 splnit. Asi si každý dáváme svá předsevzetí a stanovíme cíle takže budu moc ráda když se i vy podělíte a napíšete je do komentářů. Ráda si je přečtu. No, já už nebudu zdržovat a můžeme se pustit do toho.


Začít psát na blog

Je to tak 1-2 roky zpět kdy jsem psala články a měla svůj blog. Ale tak nějak jsem to začala brát jako povinnost a mě to přestalo bavit. Takže jsem skončila s blogem a psaním článků. Ale řekla jsem si že by bylo fajn začít znovu psát, tentokrát jen když budu mít čas a bude se mi chtít. Prostě tak, aby mě to naplňovalo.


Začít se učit

Přiznávám se.. Vůbec se neučím, a podle toho dopadají i mé známky. Bohužel se bez učení už na 2. stupni obejít nedá. Takže se budu muset začít učit, a věnovat se více škole než svým zálibám. Což teda udělám nerada, ale jako popelář fakt skončit nechci.


Změna střihu a barvy vlasů

Jo, i tohle patří mezi mé cíle, protože mám vždycky když příjdu ke kadeřnici stejné požadavky. Ostříhat jen konečky. Ale mít stále dlouhé vlasy mě omrzelo, a tak jsem si řekla že bych je mohla zkrátit trošku víc. Kdybyste si neuměli představit jak dlouhé mám vlasy tak dejme skoro do pasu. A co se týče barvy.. Ano, mám jí zakázanou a nesmím si barvit vlasy jelikož mi to mamka nedovolí. Ale i přes ten zákaz bych si dala nenápadně blond na konečky. Řekněme nepatrné ombré nebo pramínky bych si nabarvila. Na obrázku najdete střih a nabarvené ombré které bych si chtěla udělat.

Zařídit si pokoj

Konečně! To je jedno z mých přání, a mně se po 5 letech splní. Mamka mi slíbila že mohu mít pokoj sama pro sebe, protože mám mladší sestru a ta ho má semnou. A protože mamka nemá přítele tak by jí nevadilo mít velký pokoj se ségrou a já že bych měla tu její malou ložnici. Takže bychom se tak nějak vyměnily. Jestli budete chtít, tak až se to bude zařizovat mohu udělat ,,obrázkový" room tour.


Roční plánovací diář

K Vánocům jsem dostala roční plánovací diář na rok 2019. Každý den si do něj můžete poznamenat nějaké zážitky ze dne, a sepsat své cíle a tak.. A já si řekla že by bylo fajn si to dát jako předsevzetí. Proč? Jsem si jistá že mě to omrzí.. A já nebudu do diáře psát každý den. Takže snad dodržím pravidlo do něj psát everyday! Kdybyste si chtěli také diář pořídit můžete ZDE.

 

Gymnastika

Dělám závodní sportovní gymnastiku, a tak jako každý rok si dávám předsevzetí abych se naučila některé cviky. Tento rok jsem si řekla že bych se chtěla naučit na zemi salto vpřed i vzad z místa ale také salto vzad i s rondátem, šprajcku (umím jí, ale né na každý pokus dopadnu na nohy), roštěp (tak pokročilá gymnastka a neumí roštěp? :D Prostě ho neumím.) a špicara. Většinu cviků umím pak už mi zbývají o 360° salta, dvojitá a další.. Ti, co nerozumí gymnastice se velmi omlouvám protože asi některým cvikům nebudou rozumět. 


Začít natáčet na YouTube

Ano, chtěla bych začít natáčet na youtube. Nejvíce mě inspirují zahraniční youtubeři, a líbí se mi to o čem někteří natáčí. Myslím že by mě to mohlo bavit. Brala bych to spíše jako zábavu než placenou povinnost. Strašně moc ráda natáčím a fotím, a nemám s kým tolik toho sdílet. A takže by to bylo něco pro mě :D

 

Jíst zdravě a trochu zhubnout

Já nejím vůbec zdravě. Vůbec žádná zelenina, jen samé sladkosti a to je tím že začínám i tloustnout a mám z toho i divnou barvu pleti. Takže jsem si řekla že začnu jíst zdravě tzn. zelenina každý den a sladkosti jednou do týdne. Nechci držet dietu jen omezit to sladké, a tím alespoň ty tuky schodit.



Tohle by bylo z dnešního článku všechno. Vím že těch předsevzetí a cílů není až tak moc, jen je ještě všechny splnit. Napište mi do komentářů jaký bych měla udělat další článek. Budu ráda za vaše nápady, některé možná použiji. Užijte si silvestr a št'astný nový rok! See you next time ♡


Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Jo tak k cílům bych se mohla dokopat taky smajl.Já jsem na střední a učím se jen na písemky...Jinak na to dlabu ale kupodivu mám jen jednu 4 z prváku a nejhorší známka za 3.Jinak samý jedničky a to jsem ve 3tím ročníku a končím...Což se teda divím....Jinak pěkný článek.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Na druhém stupni se dá obejít bez učenísmajl Trochu jsem se začala učit v osmé třídě. A v devítce jsem se učila jen na přijímačky.

Taky bych chtěla začít žít trochu zdravěji. Posledních pár měsíců jsem žila jen ze sladkéhosmajl
A taky jsem si dala jedno speciální předsevzetí a to, že začnu zase žít naplno a ne jen přežívat...

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Julienne(Wattpad Ⓦ)

Butterfly340: Možná že i dá, ale já jsem přestoupila na soukromou školu a tam je to nesmířně těžké xd Ale velmi dobré jinak předsevzetí, tak hodně štěstí :"D

JulienneTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Moc pěkný článek, obsah, úprava, vše super!
Přemýšlím, že bych něco takového udělala taky, abych se na to mohla podívat a získat tak motivaci.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Upřímně bych taky chtěla změnu účesu... Jenže mám kudrnaté vlasy a mamka i kadeřnice mi zakazují si je jakkoliv nechat zkrátit... Já bych si hrozně přála mít mikádo. smajl

Simka 333To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Julienne(Wattpad Ⓦ)

Cattila: Ahoj, jsem ráda že se ti můj styl líbí. Podpis jsem udělala přes stránku cooltext.com jenom vybrala font a jinou barvu a poté přidala v jiném editoru obrázek těch srdíček. Také ti přeji pěkný Silvestr a št'astný Nový rok, a děkuji moc za tvůj milý komentář ♥J.

JulienneTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.