Nelly

Kluk z „pasťáku“ - 9.kapitola aneb závěr

              Kluk z „pasťáku“

9.kapitola aneb závěr


Štěstěna mi přála…
Když jsem dorazil před dům,kde bydlel a on mi otevřel dveře,byl jsem více než šťastný.Jeho rodiče se přestěhovali do jiného domu a mu nechali spolu s jeho holkou jejich dům.Ihned mě přivítal a ptal se mě na nespočet otázek,které většina z nich směřovala k pasťáku.Jsem mu vděčný za to,že mě u něj nechal bydlet.
Já si našel práci,prodavač v jednom nákupním centru.Našel jsem si menší byt.Poznal jsem nespočet milých,ale i zákeřných lidí.
A můj život se nemohl vyvíjet lépe!

Toto je můj příběh...
Jmenuji se Ted Warlston.Mám krásnou a milující manželku a dvě krásné dcery.
Se svými blízkými jsem se už nesetkal.Dost mě nemile překvapili a zaskočili.Dostali mě do situace,kterou jsem řešil ztěžka.Neposlali mi SMS,přestože jsem měl pořád stejné telefonní číslo.Nenechali mi vzkaz,prostě nic.Vykašlali se na mě a nechali mě samotného.Neměl jsem kde bydlet,neměl jsem žádné peníze,prostě nic.To,jakým směrem se můj život bude odehrávat,bylo čistě jen na mě.Rozhodl jsem se ale dobře?


Litoval jsem toho,že jsem nechal Clare jen tak být.Ale zároveň jsem miloval svou manželkou a své dcery.
Já,Hannah,má manželka,a mé dvě dcery,Lucy a Caroline,jsme bydleli v krásném menším rodinném domku.Protože mě povýšili v práci, mohl jsem si dovolit dům koupit.
To,co se stalo,byla má minulost.Ale vzpomínky se mi vracely pořád. Přestože miluji svůj současný život,nikdy se nezbavím minulosti.
Tak to bude pořád!
Proto žijte a užívejte si života!
Nebuďte jako já-čtyři roky v pasťáku.Neztraťte kvůli jedné jedovaté zmiji svou životní lásku.
Děkuji vám za to,že jste si můj příběh přečetli.Nebylo to lehké,to vše přežít a navzdory tomu,se tvářit jakože nic a své manželce i svým dětem o tom nic neřít.Ale bude to tak lepší.
Když minulost zůstane minulostí… 


Děkuji vám,že jste si právě teď dočetli můj,zatím,první zvěřejněný delší příběh na téma kluk z „pasťáku“.

Děkuji za přečtení!Nechte se překvapit-už zítra sem budu publikovat svoji tvorbu neboli nový příběh.

Určitě napište hodnocení!




Komentáře

Elhan(Píšeme povídky a příběhy)

Chilli: Moc děkuji :3 Jak už jsem psala,mám v plánu další příběh,tentokrát na jiný téma.Počítám,že bude dlouhý a už teď mám napsáno asi 6 stran. Na to,že jsem dnes začala,hledala jsem obrázky i jsem psala popis, se mi zdá,že jsem toho napsala hodně.Zítra zveřejním smajl

ElhanTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.