Nelly

Kluk z „pasťáku“ - 2.kapitola

                  Kluk z „pasťáku“
2.kapitola

Ale protože se vždy něco pokazí… 

Je za mnou jeden měsíc pasťáku.Čekají mě další dva a mě to tu už začíná pořádně lézt na nervy.Někdo si možná myslí,že bydlet tři měsíce v pasťáku je docela dobrý/alespoň jste pryč od rodiny/.Ale já vám řeknu,že jsem si myslel to stejný a,že jsem se šeredně mýlil.
Seděl jsem venku na lavičce a jen tak se díval na ty děti,kteří vypadali šťastně.Ale to se o mě říct nedalo.Po pár minutách znuděného dívání se na ty docela šťastné děti jsem to vzdal.Vstal jsem a namířil jsem si to do svého pokoje.U dveří do pasťáku stál jeden muž,který mě odvedl do mého pokoje.
V tu chvíli jsem ji spatřil.Hnědé dlouhé vlasy a modré oči. Jmenuje se Clare.Je jí 13 let,jako mě.Do pasťáku se dostala za to,že nechodila do školy a kradla.Ale já si jí oblíbil.Byla krásná.


Po pár dnech,co jsem jí poznal,jsem se začal zhoršovat.Už jsem nebyl na pokoji s tím „rivalem“,ale s nějakým jiným klukem.Můj parťák odešel a,proto jsem si musel najít jiného.Jenomže koho?Nabízelo se pár lidí,ale to bych se s nimi musel seznámit a bůhví,jací by byli.

Nikdy by mě nenapadlo,že bych mohl mít v pasťáku holku…
Začínal jsem se zhoršovat.Proč?Kvůli Clare.Dělali jsme spolu blbosti, štvaly jsme vychovatele a kašlali na školu.Ona byla moje jediná a nejlepší parťačka,ze které se za několik dnů stala má holka.
Nikdy jsem si nemyslel,že se mi v pasťáku bude někdo tolik líbit,jako právě ona.Byla legrační,milá/jen na mě/ a taky docela sprostá.Ale to jsem překousl.Každý má nějakou chybu.Věděl jsem,že nemá cenu mít nějaký vztah v pasťáku.Každý tu je tři měsíce a potom se buď vrátí nebo ne.Přál jsem si se zlepšit.Ale kvůli ní to nešlo.
Pobil jsem se s jedním klukem,který se navážel do Clare.Kvůli tomu jsem nemohl dva dny ven z pokoje.Posílal jsem jí krátké dopisy,ale to mi nestačilo.Potřeboval jsem ji u sebe.
Když jsem ležel na té tvrdé posteli,přemýšlel jsem.Jaké to bude bez Clare?Nesmím dovolit,aby nás rozdělili.
Ke Clare jsem si vytvořil velké pouto a každou chvilku,kdy tu nebyla, mi bylo smutno.Někdo se mi kvůli ní smál.Někdo mi možná záviděl. No já si toho nevšímal a věnoval jsem se jí.
Také jsem přemýšlel,jaké to bude,až se vrátím zpět domů.Zlepším se nebo ne?Kdybych se zlepšil a Clare taky,budeme spolu.Ale kdyby se zlepšil jen jeden,já nebo ona,potom bychom byli na velmi dlouhou dobu rozdělení.A to by jsem nepřežil.Kdybychom se já i ona nezlepšili,tak bychom zůstali spolu,ale v pasťáku.Já v pasťáku nechci být,chci odsud.
Dva měsíce za mnou,jeden přede mnou…. Pokračování sem dám asi do 17.3.Nemám moc času na psaní,ale snažím se psát co nejvíce. Určitě napište komentář,zprávu,dejte plusku.Budu jen ráda. Moc děkuji za přečtení!

Dva měsíce za mnou,jeden přede mnou…. 


Dnes je to o něco kratší.Pokračování sem dám asi do 19.3.napište komentář,zprávu,dejte plusku.Budu jen ráda. 

Moc děkuji za přečtení!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.