Nelly

Informace aneb něco o mně a mém blogu

Ahojte!

Dnes to není žádná povídka,ale pár informací co na mém blogu můžete čekat atd.

Rozhodla jsem se pro blog na HPD z toho důvodu,že ráda píšu příběhy.Protože jsem už od některých zaslechla,že se jim mé příběhy líbí,rozhodla jsem se,že je začnu publikovat na internetu.A tak,když jsem už tady,mě napadl blog na HPD.Řekla jsem si,že to může být fajn příležitost jak dostat recenze na mé příběhy a někdo si třeba mé příběhy také rád přečte.

Na mém blogu očekávejte hlavně příběhy.Jestli můj blog bude mít úspěch,tak budu vymýšlet něco dalšího, co bych zde mohla publikovat.

Zrovna teď mám rozepsaný jeden krátký příběh,ale nechte se překvapit,jaký děj bude mít.Jinak asi od února píšu fantasy delší příběh,který má momentálně něco přes 20 stran ne Wordu + nějaké obrázky.

Pokuď byste chtěli znát můj názor na váš příběh,povídku,román,prostě cokoliv,ať už je krátký nebo dlouhý, určitě mi ho pošlete na můj email.Ať už ve Wordu v příloze nebo okopírovaný ve zprávě.

Můj email: nelcka@seznam.cz

Určitě posílejte!Budu jen ráda.

Jestli si se mnou chcete popovídat po emailu,zprávách na HPD-taktéž napište na email nebo na HPD.

Na závěr bych moc chtěla poděkovat všem,kteří si můj první publikovaný příběh na téma Alkoholismus a kouření přečetli.Jsem moc ráda za každé +,zprávu i komentář,ať už je kladný nebo záporný.Moc vám děkuji,že jste můj příběh ohodnotili tak kladně.

Kratší příběh o kterém jsem mluvila zde dám do 10.3.,možná dřív,možná později.

Děkuji za přečtení!


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.