Nelíbí? Tak to sorry.

Top 10 vtipů

Ahoj jsem tu znova s vtipama, tak doufám, že se budou líbit. Jo a budu dělat na zárovky, tak kdo chce tak napíše buď sem nebo pod můj příspěvek v síni slávy. Tak si to užijte.


1)Paní učitelka se ptá Pepíčka:,,Pepíčku, co bys udělal, kdybys našel pavouka na záchodě?'' Pepíček odpoví:,,Nevím.'',,A co bys udělal, kdybys potkal pana ředitele na schodech?'',,Nevím.'',,Co bys udělal, kdyby kluci rozbíjeli okno?'',,Nevím.'',,Co bys udělal, kdyby maminka volala o pomoc?'',,Nevím.'' Paní učitelka se zeptá Aničky:,,Aničko, co bys udělala, kdybys našla pavouka na záchodě?''Maruška odpoví:,,Zabalila bych ho do toaletního papíru.'',,Co bys udělala kdybys potkala pana ředitele na schodech?'',,Pozdravila bych ho.'',,Co bys udělala, kdyby kluci rozbíjeli okno?'',,Zabránila bych jim v tom.'',,Co bys udělala, kdyby maminka volala o pomoc.'',,Pomohla bych jí.'' Druhý den se paní učitelka zeptá znovu Pepíčka:,,Pepíčku, co bys udělal, kdybys našel pavouka na záchodě?'',,Pozdravil bych ho'',,Co bys udělal, kdybys potkal pana ředitele na schodech?'',,Zabalil bych ho do toaletního papíru.'',,Co bys udělal, kdyby kluci rozbíjeli okno?'',,Pomohl bych jim.'',,Co bys udělal, kdyby maminka volala o pomoc?'',,Zabránil bych jí v tom.''


2)Přijde Američan v ČR ke stánku a chce zabalit kilo banánů. Prodavač mu to podá, ale on odmítne se slovy: ,,Ne díky u nás v Americe máme větší. Zabalte mi ale kilo pomerančů¨. Tak to udělá, ale Američan zase, že mají větší. To prodavače namíchne, jde dozadu, vezme meloun, přinese ho a říká: ,,Čum, vole! Nesu borůvku!


3)Příjde blondýna do prodejny potravin a ptá se:
"Co je to velké zelené?"
"To je meloun", říká prodavač.
"Tak mi dejte jeden. A co je to menší oranžové?"
"To je pomeranč."
"Tak mi jich dejte deset. A co je to malé modré?"
"To jsou švestky."
"Tak mi jich dejte sto. A co je to nejmenší černé?"
"Tak na to se vyser, to je mák!"


4) Jde pes a prase lesem a hrozně prší.
Prase: "To je psí počasí."
Pes: "Jo, sviňsky leje."


5)Jdou dva šneci vedle sebe a jeden říká druhému:
"Ty jsi nějakej skleslej, co se stalo?"
"Áále, loni mi utekla manželka s dětma a nejhorší je, že je pořád támhle vidím."


6)Jde blondýnka po ulici se psem a v tom jí zastaví policajt:
"Madam, Váš pes nemá košík!"
"Ale to je v pořádku, my nejdeme nakupovat."


7)Blondýnka v supermarketu se ptá prodavačky:
"A igelitka by nebyla?"

Prodavačka: "A kouzelné slůvko?"

Blondýnka se hluboce zamyslí a povídá: "Čáry máry, igelitka!"


8)Začínající učitelka si chce na své třídě vyzkoušet poznatky z psychologie: "Každý, kdo si myslí, že je hloupý, ať se postaví." Po chvilce se v tiché třídě postavil Pepíček. Kantorka povídá: "Pepíčku, tak ty si myslíš, že jsi hloupý?" "Ne, prosím, ale přišlo mi nefér nechat vás stát jedinou."


9)Podle nejnovějších vědeckých výzkumů byla zjištěna přímá nervová vazba mezi okem a zadnicí. Když tě píchnu špendlíkem do zadku, vyhrknou ti slzy. Když tě píchnu do oka, tak se posereš!


10)Pes: „Pán mě krmí, stará se o mě, dává mi střechu nad hlavou - určitě to je Bůh!”
Kočka: „Pán mě krmí, stará se o mě, dává mi střechu nad hlavou - určitě jsem Bůh!”


Doufám, že se líbilo a vždy u tohole téma budu dávat asi i tento nadpis, ale vtipy budou jiné. Vím, že minulý byli lepší, ale snad se pobavíte i s tí to. Tak ahoj příště.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.