Nelíbí? Tak to sorry.

Taky si to o mě myslíte?

Ahoj jsem tu znova. Chce se mi brečet, protože mi 28jenny napsala tohle. Díky nikdo mě tu nemá rád píšou mi sprosté věci jako je třeb sklapni nebo holčičko tobě je tak 9. Pak mi ještě napsala, že jí lidé píšou, že je hnusná, ošklivá atd. Prý se ode mě nenachá urážet a nazvala mě malým rozmazleným frackem. Potom, že moje komentáře v síni jsou na úrovni houpacího koně. Prý taky každého jen urážím. Můžu si i stěžovat adminkám, ale ona má kamarádky které jí dosvědčí, že nic nedělá. Prej mám mít radost, že mám dalšího nepřítele a to ni 28jenny.       


Já nevím možná má pravdu, ale prosím posuďte samy do komentářů. Tak ahoj příště.

Komentáře

28jenny(♥DIY klub♥)

Teri vím že sis to vzala špatně ale mohla sis to nechat vysvětlit.Jsi moooc fakt super holka jsi mooc hodnásmajlsmajlsmajl ale teď mně nikdo nemá rádsmajlsmajl skusím vysvětlit a prosím jestli budeš tak hodná co to píšu ty jsi moooooooooooooc hodná ale mohla bys od mně poděkovat tvojí bff??? Teď si nevzpomenu na jméno ale řekla ti že to byl omyl.smajl vybrala sis super bff je super jako ty dekuju mooc 28jennysmajl

28jennyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Je hloupá... Nebreč a radši se zasmějsmajl Když budeš potřebovat pomoc, tak víš, kam se obrátit, ne? Myslím, že takových lidí tady bude vždy dost. A já ti klidně pomůžu taky.

Butterfly340To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Je to jen další ubrečené rozmazlené děcko (vím,že jsem ještě věkem dítě). Takových holčiček se tu najde.Třeba Nej nej holka. Prostě Když ti někdo život ničí,usměj se a vem ho tyčí (omlouvám se,že kradu motta).

elaTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.