Nelíbí? Tak to sorry.

Rozhovor s Akalik

Ahoj jsem tu zase. Tentokrát zase rozhovor. A ten rozhovor bude s hračkou Akalik. Tak si to užijte.


1) Máš kluka?

Akalik:  Ne. Ale mám manželku ( WTH, prečo to zní tak.... úchylně? Já nejsem lezba ani žirafa... ok, proč je tam ta žirafa? ). V jedné hře pro upřesnění, mám soulmate. Ta hra nerozlišuje holku a kluka. Neboli transformice ( bude o tom dneska u mě článek ) Ale tak mám kocoura. A to je kluk ne?.... chjo. For n/ever alone.

Já:  Já mám kluka a je z Chlumína.


2) Názor na ostatní holky?

Akalik:  ( Retardovaně se usměje ). Debilní organismy co nic nechápou. Kill them with kiddnes. Kill them..... Hmmmm. Debilové v šatičkách.... bye bye. Ale některé jsou " v poho ". Jakž takž... eh.

Já:  Asi tak no.


3) Myslíš si, že jednou budeš prezidentka?

Akalik :  NOPE. Politika mě nezajímá, sedět celí den v křesle nechci a musela bych být pod dohledem ( z toho by zešíleli kdyby viděli, co dělám a jak zpívám. Prezidentka zavraždila hodně lidí. Zbytek je v nemocnici a dostává se z šoku ). Nemyslím. Já nechci. Fakt nechci být prezidentka.

Já: Můj případ je. Eva ty seš chytrá ty bys mohla být prezidentka ( říká mi to iž po 25). Já odpovím Evo drž už tu svojí zasranou hubu ( nechci být prezidentka a tohle mě vytáčí)


4) Kolik máš ve škole pětek?

Akalik:  Nejdřív jsem přečetla pátek ( šiblo mi, jsem nemocná )... Ale zatím 0. To je jako mula mínus m plus n. Je to před jedničkou. Ok. Chápu, moc složité učivo 1. třídy. Ale budu mít 5 ( podle mě ). R.I.P.

Já: Nemám zatím žádnou, ale stopro budu mít dvě.


5) Kolik chceš mít dětí?

Akalik:  1-2.. Asi nějaký normální počet ( né že by 3 nebylo normální, to bych snad taky zvládla.... snad ).Záleží, jestli vůbec budu mít s chlapem vy víte co ( ok, Maki je vážně mimo ). Takže asi nějak normálně na evropský standart ( prostě 1-2 aby mě měl kdo živit v důchodu )

Já:  Ty mi snad čteš mysl nebo já jinak nwm.


6) Tvůj názor jak si přišla na svět?

Akalik:   ( The End. Přesně ta šiblá otázka. NEBERTE momentálně Makinu vážně. Děkujeme za pochopení ). Ehm... Takže to bylo tak. Tatínek si pozval maminku do postele, tam si něco sundala, hráli si na raději nebudu říkat co, dělali vy víte co.... poté leželi. Ok? Máte to? Za pár měsíců ( neboli pár = 9 ) zase maminka ležela. Dělala eh... eh. Nějaký psychopatický pán s roublíkem jí tahal. Dívalo se na to spoustu ženských. Jo? Poté začal mámu tahat ( táta tam nebyl. Dělali to za jeho zády ). A najednou mě vytáhl a začal mlátit do zatku. Makina bulela. Takže to myslím STAČÍ.....

Já: Normálně já už nwm co s tebou mám dělat. Pořád mi čteš z mysli.


Doufám, že se líbilo. Tak ahoj příště. Jo a tu šedivoou barvu si vybrala Akalik.




Komentáře

AkalikVIP(Girl´s Dream)

Páni. Mám to tak debilní, až jsi mě dala pro mě skoro nečitelnou šedou xD.
Jak jako čtu myšlenky? Jakože.... ehm. Ok. Raději mlčím.

AkalikTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.