Nelíbí? Tak to sorry.

Ohnivé peklo (10. kapitola)

Ahojky po dlouhé době znovu na blogu. No jo zase ta lenost, ale teď se už opradu budu více snažit xD i když nevím na jak dlouho. xD No nic tak jdeme na tenpříběh na pokračování.


Zděšeně jsem koukala na tu díru v dřevěné podlaze a Marek mě pevně držel za ruku. Ale potom jsem slyšela lámání dřeva. Ihned jsem se otočila a pod Markem jsem prolomila podlaha a pohltily ho plameny. Hned jak padal mě pustil a tak jsem dolů nespadla s ním. Nebude trvat dlouho až se ta podlaha podlomí i pode mnou. A tak jsem skočila co nejvíce a dopadla na dřevěnou podlahu v rohu vedle Markéty, která hystericky brečela. Pomohla jsem Markétě na nohy a vzápětí se k nám spustil nějaký zdravotník, který si Markétu převzal a vynesl jí nahoru do vrtulníku a slíbil mi, že se pro mě vrátí. Podlaha se začala více prolamovat a mě pálily nohy od ohně. Vylezla jsem na kamenné hradby a postavila se. Najednou však začal foukat silný vítr a já se uklozla na kamenech na hradbě. Chtěla jsem se chytnout hradby, ale pozdě, už jsem dávno padal dolů z pevnosti.


Doufám, že se líbilo a asi teď budu psát články. No jo no dlouho dobu nic, ale najednou za jeden den si řeknu budu psát a už mě nic nezastaví. xD No tak já du psát. Tak ahoj u dalšího článku. ;)

Komentáře

Lisek(budeme skvělé kámošky)

terikhříbátko: Jo tak já ti to nastíním: Kluk - princ s býlími vlasy a modrýma očima (když slyším že má asi 17letý kluk býlí vlasy, tak je asi nějakej starej a udělal si plastiku obličeje smajlsmajlsmajlsmajl). a ta holka má zelené oči a červené vlasy (vypadá přibližně jako jablko smajl). Tak a ted si to můžeš představovat smajlsmajlsmajlsmajl

LisekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.