Papa's Burgeria
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Violetta Dress Up!
Hra - Violetta Dress Up!
Video se načítá
Frizzle Fraz 2
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Penguins Castle
Hra - Penguins Castle
Video se načítá
 

Nelíbí? Tak to sorry.

Neopatrnost v aquaparku Liberec

Ahoj jsem tu zase ale s tématem neopetrnost v aquaparku Liberec. Někdo už to možná ví, ale někdo ještě ne. V aquaparku Liberec došlo už ke dvěma úmrtí.                                                                                               
 K jednomu došlo v roce 2014 na tobogánu jménem trychtýř. Sama jsem na něm byla přesně v Liberci a musím říct, že to je opravdu nebezpečné. Jeden chlepec se na tomto tobogánu utopil. Příčina byla taková, že měli z technických důvodů zavřený semafor. Chalpci si chtěli udělat srandu a tak šli na tobogán těsně za sebou. Na tobogánu to nebylo tak hrozné, ale při dopadu ano. Jako první dopadl do vody chlapec který se utopil a pak teprve jeho kamarád. Byla to docela sranda když se nevynořoval půl minuty, ptotože si jeho kamarád myslel že to dělá ze srandy. Ale po minutě už to sranda nebyla. Kamrád pochopil že se jeho kamarád topí a tak ho šel zachránit, ale na to už bylo pozdě.                                                                            K druhému došlo v roce 2016 na atrakci jménem protproud. Dopoledne vypadla mřížka od filtrace. Právě v této atrakci. Asi si říkáte no a tak vypadla no. Ale to je velmi nebezpečné když se tohle stane, protože kvůli tomu zemřel jeden chlapec. Údajně o tom plavčíci věděli, ale pořád s tím nic nedělali až do tý doby než se někdo utopil. Odpoledne ve tři hodiny se chlapec rozhodl, že půjde na protiproud. Po pěti minutách si všiml vypadlé mřížky a tak se rozhodl, že jí prozkoumá. Potopil se, ale ten tlak ho vcucnul dovnitř. Chlapec se marně pooušel vylézt, ale nešlo to. Tlak mu stlačil hrudník a on nemohl dýchat ani vodu. Za pět sekund upad do bezvědomí a už mu nikdo nemohl pomoct.                                    Doufám, že se aspoň trochu líbilo. A kdyby ste tam někdy jeli tak dávejte pozor.      

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Také jsem o tom slyšela. A nejvíc mě štve, že předtím, než se to stalo, říkali údržbáři bazénu všem, že to je naprosto bezpečné, že je vyloučeno, aby se tam vešlo dítě natož skoro dospělý člověk. A teď tohle... Ale debaty, vzpomínkové akce, články... už tomu klukovi život nevrátí. smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

O případech jsem slyšela v TV, ale je super, že jsi o tom napsala článek. Třeba to zabrání neopatrnosti dalších lidí.

Jediné, co bych vytkla jsou překlepy. Ale dávám +

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.