Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
 

Nelíbí? Tak to sorry.

Konec překrásných hvězd!!

Ahoj jsem tu zase. Vím dlouho sem tu nic nenapsala. Teď však psát budu, protože máme celý týden prázdniny, tak psát budu. Tento článek se jmenuje konec překrásných hvězd. Asi se dívíte proč tenhle název, ale já vám to neřeknu to se dozvíte za chvíli.

Teď už k věci. :D


Všichni známe ten pocit, když večer vidíme hvězdy. Někdo z vás i určitě hledal souhvězdí nebo hvězdy počítal. Ale teď toto už nemůžu spatřit 80 procent obyvatelů Severní Ameriky. Už ani 70 pocent Evropanů nevidí Mléčnou dráhu. Touto příčinou je látka zvaná světelný smog.

Ve dne světlo. V noi tma. Tak tomu bylo od počátku života. Tomuhle procesu se už přizpůsobili lidé, rostliny i jiné živé organismy. Před více než 100 let se vyvynula elektrická osvětlení a to už nebylo noční nebe tak jasné jako kdysi.  Ale jak se říká všeho dost škodí. Potom se vyvinuli továrny což bylo horší i pro lidi kteří nejen už neviděli Mléčnou dráhu, ale taky se začala s toho vyvíjet rakovina. 90 procent celého světa sužuje sětelný smog. Což se právě stává díky továrnám a mnoha elektrického záření.

Kdby ste nevěděli co je to světelný smg tak to je pára z komínu nebo továren které je osvětlená radioaktivitou. Což znamená, že je někdy i velmi nebezpečná.

Tímto sme došly k tomu, že za nedlouho už tu nebudou vidět žádné hvězdy a i možná měsíc.

Doufám, že se aspoň trochu líbilo. Tak ahoj příště.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.