Něco mrtvého

Čtyři mé postavy, co jsem vystřídala během roku.

Nazdárek, takže dnes mám dobrou náladu, tak mi jí nekažte. Díky. Jinak podle názvu jste mohli usoudit, že vám chci ukázat mé "já". První je Ashley. To je veselá, společenská holka. Pak tu máme tři současné. Christina, Connor a Šimon. Jo, vím, jsem divná. Ale tak asi už nebudu zdržovat.


Ashley má oranžové vlasy ostříhané na podkovu, z jedné strany téměř vyholené. Oči měla myslím hnědé. Na sobě měla černou koženou vestu a bílé tílko. Kalhoty myslím že byly džíny. 


Byla veselá, společenská, měla mnoho přátel. Trochu bláznivá, žila ve své uzavřené bublině snů. Mělo jí být šestnáct. 


Schopnosti žádné neměla, byl to normální člověk. 


Dále tu máme Christinu Clark. Ta má dlouhé, rovné vlasy, tmave modré barvy přecházející na konečcích do bíla. Oči má hnědé. Nemá určené oblečení, co nosí nejčastěji. 


Je pesimista, uzavřená. Žije jen s Connorem a Šimonem, což jsou vlastně její bratři. Když to tak vezmeme, Ashley je taky její sestra. Je jí též šestnáct. 


Dokáže ovládat vzduch. 


Dale tu máme Connora Bakera. To vlastně není úplně postava, která mě má představovat, je to postava, kterou jsem vymyslela do příběhů a hrozně mi přirostl k srdci. Má hnědé vlasy, hnědé oči a oblečení též nemá určené. 


Je pesimista. Ovšem má několik přátel a menší partu, se kterou skvěle vychází. Směje se častěji než Chris. 

Je mu osmnáct. 


Schopnosti nemá. 


A poslední tu je Šimon. Má pánská část osobnosti. Ten se vytvořil z mé nejistoty toho, kdo jsem. Vypadá podobně jako Connor, ale oči má modré. 


Povahou je stejný jako Christina. Ale má trochu víc přátel - jednoho. A to Stephena Smitche, což je též postava z příběhu. Je mu devatenáct. 


Je anděl. 


Doufám, že jste vyzvraceli tu nuttelu, co jste právě dojedli.


Ahoj :) 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.