Natalka d

X lidí jsem se ptala 3

Ahoj!!! Dnes to bude taková anketa neboli pokračování projektu X lidí jsem se ptala tentokrát třetí díl.

A uživatelé hpd odpovídají a mohla by to být i pro vás inspirace, když nevíte, kam jet na výlet, jakou hudbu poslouchat a jakou knihu si přečíst. Takže nejdříve vypíši otázky a poté přezdívky uživatelů a jejich odpovědi. Můžeme začít.


Jaké místo v ČR byste doporučili na výlet?
Jakou hudbu doporučujete na poslech?
Jakou knihu doporučujete na přečtení




Jojo10

Na výlet bych asi doporučil hrad Sovinec, kde mají úžasný programy a rytířská představení (v Olomouckém kraji)

Hudbu doporučím interprety: The Chainsmokers, Imagine Dragons a Marshmello

Knihy doporučuji: horor: Duchové rodiny Folcroftů, fantasy: Divoká píseň





Gejmi

1. upřímně po ČR moc nejezdím... ale určitě bych si vyšla KAMKOLIV na výšlap do hor a nebo třeba do ZOO smajlsmajl
2. já poslouchám od každého něco a mám hrozně namixovaný playlist... moje nejoblíbenější písnička, ale stále zůstává BOYS WILL BE BUGS od Cavetownu smajl
3. jako lehké letní čtení bych šáhla po jakékoliv romanticesmajl doporučuju KUDY KE HVĚZDÁM nebo třeba celou knižní sérii SELEKCE... obě dvě jsou takové klišé YA romantiky u kterých nemusíte složitě přemýšlet.. myslím, že na léto ideální




Butterfly340

3.Otázka 


- Sladká pomsta - Všechny knihy od tohoto autora jsou skvělé, tohle je jeho novinka, která vyšla minulý rok. Oddechovka, která pobaví. Ideální, pokud se chcete zasmát.

- Kůže plná stínů - Vcelku neznámý titul, což je škoda. Historický román s prvky fantasy. Potěší všechny, kteří mají rádi historii. Narozdíl od většiny historických románů se věnuje kapitole dějin, která u nás není moc známá.

- Volání kukačky - Úžasná detektivka od Rowling z prostředí Londýna. Napínavé, čtivé. Na prázdniny k vodě jako dělané.

- Dopisy ztraceným - Skvěle napsaná, nepřeslazená romanťárna, která se čte jedním dechem.

Co se týče wattpad příběhů, tak mám též pár děl k doporučení.

- Anne - Příběh, který právě čtu. Je zasazen do 16. století, ale reálie využívá velmi volně. Krátké kapitoly, promyšlený děj, velmi málo chyb.

- Zlomený císař - Vypráví o Napoleonově pádu a jeho dožití na Svaté Heleně. V příběhu se vyskytují chyby, avšak jinak jde o velmi zdařilé dílo. Pakliže se chcete dozvědět něco víc o Napoleonově, vřele doporučuji.

- Ďábel na západě - Jedno z vítězných děl ONC, které si svůj úspěch rozhodně zaslouží. Fantasy romance, v níž nic není tak, jak se na první pohled zdá.

- Osamelé noci - Slovenský romantický příběh, který přečtete za jeden večer. Jedna z nejlepších romancí, co jsem kdy na Wattpadu četla.





Líza44 

Místo v ČR na výlet bych doporučila: na Moravě Welzlovu stezku.

Hudba cokoliv od imagine dragons nebo one direction

knížku doporučuji sedmý smysl má to celkem 10 dílů a je to o dracích.


Number one


Ahoj,
místo na výlet bych doporučila Graselovu stezku v jižních Čechách, je to kousek od Slavonicsmajl.
Hudba je velmi individuální záležitost, vůbec tu neznám věkové složení lidí, ale já osobně poslouchám jazz, pop a rap.. zpěváka bych doporučila Sofiana Medjmedje, který je na české popové scéně nový, má trošku deep texty, takže to určitě není pro každého.. momentálně ujíždím na písničce Run od OneRepublic a doporučila bych ještě klasiku Shawna Mendese a novej song od Eda Sheerena- Bad Habits.. pak mě ještě chvíli zpátky zaujalo nové album od Twenty one pilotes.
Jsem velmi špatná čtenářkasmajl, ale doporučila bych Hotýlek od Mornštajnové a momentálně čtu knihu Proč spíme by Matthew Walker a ta mě teda fakt chytla



Tak to je pro dnešek vše a ahoj!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.