Natalka d

Hlášky u nás

Ahoj dneska jsem vydala článek. Asi se divíte,že jsem se tak vzpamatovala. Ale ještě to v sobě mám a asi budu mít celý prázdniny. Ale tohle není článek pokračování a rozebírání minulého článku. Teď vám napíšu hlášky,které jsem zažila. Doufám,že mně někdo zase něco nevyčte. Takže budou to hlášky z rodiny a jedna ze školy.


Na dovolené

Když jsem byla malá a byla jsem na dovolené, tak jsem chtěla jít na hřiště.A jeden pán sekal trávu. Tak jsem tam nechtěla jít a říkám mamce:,, Ten pán mě s"( však víte co.) ( prosím neberte to jako neslušný výraz)


Na koloběžce


Mamka chtěla, abych se předvedla na koloběžce,jak jedu,protože to neumím,aby se zasmála. A tak říkám sestře, aby mě půjčila koloběžku:,, Chceš vidět béčko na koloběžce" ? A ona říká:,, Tebe" ?


Mnich

Jdu s tátou městem a najednou jde kolem mnich.

A já říkám: Už tady dlouho nešel mnich". A on říká:        ,, Gargamel". 



Ve škole


Jarda si sedne za Samem bez dovolení paní učitelky.A paní učitelka říká:,, Sedni si zpátky za Robinem". ,, Ale radši né né, sedni si za Radkem". A on řekne: Tohle je diskriminace". A paní učitelka na to: ,, Já ti dám diskriminace".

 

Motýli

Učím sestru o motýlech:,, Když je bílý, tak je? Sestra řekne:,, Bělásek".  Já:,, Když je modrý, tak je? Sestra: ,, Modrásek" .  Já:,, A když je žlutý"? Sestra:,, Tak je květina".

 

Rytíř

Sestra se ptá, jak vypadá rytíř, tak jí to popisuju a ona řekne, abych to řekla babičce. A já na to:,, Já to babičce říkat nemusím,ona ví, jak vypadá rytíř, ona tu dobu ještě zažila". 


Polévka

Babička:,, Jakou si dáte polévku?"Já:,, Uzenou". Sestra:,, Kroupovou".


A tohle jsou všechny hlášky. Musím si počkat až zažiju další. Tak mějte se. To s tím, že tu dobu zažila jsem si dělala srandu.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.