Natalka d

Poučení lidí ze svých chyb s Unicorn Lenia

Ahoj tohle je první článek série ,, Poučení lidí ze svých chyb." V tomle článku ta daná osoba, se kterou to udělám, popíše svůj příběh a kde udělala chybu a nakonec poučení pro ostatní, aby se té chybě vyhli, doufám, že se vám to bude líbit a užijte si článek.

Vaše natalka d

……………………………………………………………………………………………………………………………….. 

 Příběh od Unicorn Lenia

 

Takže moje chyba:

Začnu ještě tak, že v tomhle příběhu budu popisovat některé holky, ale nechci tu zveřejňovat jejich jména takže: 1.Kamarádka (A), druhá (B) a kamarádky Áčka(Céčka): Začalo to tak, že na začátku druhé třídy jsme byly parta holek: Já, Áčko, Béčko, Céčko a ještě jedna milá holčina, ale o té mluvit nebudeme, někdy na přelomu páté a šesté třídy jsem si začala všímat, že Áčko a Céčkama různě postrkují do Béčka a zesměšňují. Já si myslela, že si jen dělají srandu, v sedmičce to už bylo, ale horší. Začaly ji vyloženě šikanovat, ale nikdo nic neřekl, jelikož Áčko bylo oblíbené u učitelek. Dokonce Béčko začaly pomlouvat i na Facebooku. (kyberšikana). Dokonce i nás Áčko žádala ( nás jako, s mojí kamarádkou Kristy) o to abychom vymysleli dost hnusný pomluvy o Béčku. Já to( i Kristy) odmítla, ale jinak jsem Béčku nepomohla. Ale díky tomu se někdy ke konci sedmičky chtěla zabít. Málem se jít to povedlo, ale odvezli ji do ¨nemocnice a přežila. Teď chodí na jinou školu a Áčko bylo vyloučeno ze školy. Céčka nic neodnesla, ale je mi strašně líto, že jsem Béčku nemohla říct, jak mě ta hádka mrzí, jak jsem jí chtěla pomoct, ale neudělala jsem to, jen jsem se jí chtěla omluvit, ale už bylo pozdě. Proto vás prosím jestli vidíte, že někdo někomu dělá šikanu, tak mu pomozte ne jako já! Ať toho navěky nebudete litovat...

Toť můj příběh

 

Takže tím chce Unicorn Lenia říct, aby jste  se šikanujících lidí zastali. A lidem řekli vše, co chcete říct rovnou, aby jste nedopadli jako ona. No to je smutný příběh, nechtěla bych to zažít a děkuji Unicorn Lenia z příběh.

Ade!!! 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.