Natalka d

Posmívání

Ahoj!!!! Již podruhé. Dneska to bude takové vážnější téma a to téma posmívání.

A teďka taková zpověď: Ježíši tak někdo má někoho rád, co je na tom k smíchu? Nebo ne každý musí všechno umět, někomu jde tělocvik, někomu jazyky, někomu dějepis ,každý jsme talentovaný na něco jinýho. Vždyť každý jsme jedinečný. Proč to furt lidi řeší. Ježíši no a co, že se učí? To je náhodou dobře, je to cílevědomý člověk. Samozřejmě to není cílené na vás ,ale prostě se někde a často tohle objevuje, že se někdo někomu posmívá za něco.

Třeba za to, že je nemehlo na tělák nebo tomu člověku už nadává, ale ten daný člověk, který si z vás střílí taky není dokonalý a ani určitě neví, jak to bolí a že si to ,ten člověk, na kterého to bylo cíleno bude pamatovat dlouho, třeba i několik let.  Ale vždyť každý je jedinečný. A nikdo není dokonalý. Všichni nemusí vypadat super ,být české národnosti ,mít stejné názory nebo vynikat v tělocviku či matice. Tomu člověku ,co se posmívá druhým se taky nikdo neposmívá, tak proč to dělá?

Jako ho baví ubližovat ostatním? Pokud se vám někdo posmívá nebo vám nadává, tak ho ignorujte nebo si z toho udělejte srandu a nebo ho setřete. Záleží na vás. Pokud už z vás někdo někoho setřel může napsat do komentářů nějaké věty, které bychom mohli použít na sebeobranu, mohli bychom to shromáždit a napsat do jednoho článku, abychom pomohli ostatním lidem, kteří tohle peklo zažívají ,ať už jde o posmívání, otravování nebo už i náznaky šikany, měli bychom lidem pomoc, protože dnešní děcka jsou nevychovaný, zlý a krutý, ale jsou i normální hodní lidi ,to vám nevyvracím. 

Pokud vás někdo nějakým způsobem obtěžuje, tak to někomu řekněte jestli jste takový typ, co se stydí se svěřovat učitelům nebo dospělákovi se svými problémy, tak v tom nejste sami. Měli byste se tvářit sebevědomě a ignorovat je. Pobrečte si maximálně ve svém pokoji doma a poslouchejte hudbu, opravdu hudbu, hudba je účinná, nevím, jak na vás, ale na mě zabírá hrozně pop, prostě popová muzika, ať už česká, slovenská či cizí, prostě pop. Je na vás, co si vyberete, jak s tím budete bojovat.


Omlouvám se, že tento článek je tak krátký, ale už jsem nevěděla, co k tomu dodat. 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.