Natalka d

Láska

Varování článek není vhodný do 10 let. 10 a míň let nečtěte tenhle článek



Ahoj dnešní článek je o lásce, protože mě hodně zajímá.

Co je to  láska?

Jsou to emoce,myslíte na druhého člověka,chcete pro něj něco udělat, jste do něj zamilovaní a občas se o něj bojíte, stojíte při něm a snažíte se ho chránit. To je ta láska a nejen to. Nejdříve to začne kamarádstvím, pak spolu lidé chodí a jsou přátelé, pak milenci a pak manželé. Ale než spolu lidé chodí musí si získat důvěru a snaží se sbalit. 

 

Důležité pojmy: Dát kopačky ( znamená už s vámi ten daný člověk nechce být a vykašlal se na vás), podvádění( chození s někým jiným a setkávání se s tou osobou pokud musí), chození ( trávení času s klukem a dělání věcí typických pro lásku). Ještě existuje hodně důležitých pojmů.

 

Jak je to s láskou

Akorát plno lidí si plete lásku s velkým kamarádstvím a proto se smějí pak ve škole dvoum lidem. Asi taky neví,co je to láska. Já to vím, i když jsem s nikým ještě nechodila je to tak. Asi všichni řeknou,že jsem malá na lásku,ale pletete se. Přece se člověk může zamilovat v každém věku. Také bych to chtěla prožít,jak je to v mnoha romantických filmech.  Zamilovat se můžete víckrát za život. Jsem hodně vyspělá,i když mi je teprve jedenáct. Vypadám na víc než patnáct všude si mě pletou na výletech s patnáctiletýma holkama.  Přeji si už dlouho mít kluka a zamilovat se.


Plno rad najdete na internetu, jak sbalit dané pohlaví, pokud jsi holka, tak budeš balit kluka,ale pokud si kluk, tak holku. 


Svátky lásky

Svátkem lásky v ČR je považován měsíc květen a v cizině, už je to i u nás, tak je to Valentýn. Nebojte v únoru vám o Valentýnu určitě něco napíšu.


Příznaky zamilování:

Nechcete nic jíst, pořád na tu osobu myslíte, když je někdo na ni zlý zastáváte se té osoby ( tohle je i u velkého kamarádství), bojíte se o tu osobu, když ji někdo ubližuje, snažíte se ji chránit a samozřejmě s tou osobou chcete trávit čas.


Láska je důležitá pro život. Jak po fyzické, tak i po psychické stránce.


Tak ahoj!!!

 

 

 


Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Prepáč, nechcem ťa nijak uraziť, no to, do akého pohlavia sa človek zamiluje si podľa mňa napísala ako pravidlo. Že to tak je, že to tak musí byť, a ak to tak nie je, je to zlé. Proste, "si dievča, tak môžeš byť len s chalanom, ak si chalan, tak len s babou". Neviem, či si to tak myslela, no rozhodne to tak vyznelo.

Prepáč, ak som ťa nejak urazila, ale tak mi to vyznelo, a ja ako veľký zástanca a člen LGBT som na toto citlivá...

Lucy LupinováTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.