Natalka d

Chybí nám osobní komunikace

Dneska mě tohle kleplo do hlavy,nikdo nic nenapsal.

Protože na hodně základních školách jsou o přestávkách povoleny mobily,tak se neobejde přestávka bez mobilních telefonů,všichni hrají,já nehrají nenosím mobil do školy. Já ještě dodržuji osobní komunikaci,vždyť mobil do školy nepatří. Všichni z něj blbnou, pořád musí hrát. Ale pak nebudou mít slovní zásobu,nebudou se umět vyjadřovat. A nevím jestli je to z toho mobilu,ale neumí rozeznat dobré učitele od hrozných,chovají se v hodinách,tak,jak by neměli a poté vše svádí na učitele,i když za to učitelé nemohou. Ale jednou na to zemřou,pamatujete na incident,který se stal v Brně? Třináctiletý kluk se díval do mobilu,nesledoval okolí a přejela ho tramvaj a nebo budou mít jiné potíže třeba se zrakem a nebo něco jiného.  Vždyť jejich komunikace je hodně přes sociální sítě,já mám sice jednu,ale nejsem na ni pořád,osobní komunikace je lepší. A aby se vám nic nestalo,tak doufám,že si vezměte z tohoto článku poučení: ,, Nedívejte se pořád do mobilu a komunikujte,čtěte,pozorujte okolí". Ale koho baví se dívat pořád do mobilu.

Tak,jak se s vámi rozloučím? Ahoj,čau,bye-bye a Čauves tu mám pořád. Tak jak? Mozku mysli. Tak třeba,třeba. Jo už to mám,takže:


                             

                              " 

                       Tchuss !!!

  

Komentáře

Fly(♥For Lover UNDERTALE♥)

My máme v škole mobily zakázané...
Je to dobré... Ten tvoj článok má odkaz...ale ja by som tam pár vecí dala jasnejších.

1. Telefóny nemusia kaziť zrak.
Sama mám 7 dioptrie...čož je veľa... ale doktorka vraví, že to je genetikou a vekom. Čím viac starnem, tým sa mi zhoršuje zrak.
Áno, mobilom to môže byť tiež, ale takto sa ti určite až pri mobile nezhorší. Je to proste necelá pravda.

2. Áno, normálna komunikácia je základ, ale nemôžeš súdiť len zo svojho okolia. U nás sú ľudia a mladí skoro stále vonku. Teda, až na veľa chalanov.
Ale je zasa, iné, ak na mobile a počítače robíš domáce, píšeš esseje. Zistuješ si veci atď.
Alebo ak máš priateľov cez internet a píšeš si s nimi.
(Ja osobne mám hodne kamarátov, známych a podobne (Z Česka) cez internet a nemám inú možnosť ako s nimi komunikovať, než cez mobil.)

Tiež, keďže rada píšem, trávim na počítači logicky viac času...

Je to od záľub.

Ale inak s tebou súhlasím.

FlyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.